ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Ναύπλιο “έτρεξε” για το “Όραμα Ελπίδας”!

Αφιερωμένος στους σκοπούς του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ήταν ο φετινός Μαραθώνιος Ναυπλίου που πραγματοποιήθηκε χθες, με μαζική  συμμετοχή -συμμετείχαν τουλάχιστον 5.000 δρομείς. To «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είχε εγκαταστήσει από τις προηγούμενες ημέρες στο Ναύπλιο ενημερωτικό περίπτερο από το οποίο πέρασαν εκατοντάδες δρομείς και επισκέπτες για ενημέρωση αλλά και για να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση και μάλιστα έδωσε το σήμα εκκίνησης για τους δρομείς του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου μαζί με το Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων είχε υποδεχτεί την κυρία Βαρδινογιάννη στο Δημαρχείο και της απένειμε τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης του μεγάλου έργου και της προσφοράς της.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με το Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» που είχε στηθεί στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο την ημέρα του Μαραθωνίου. Οι εκατοντάδες επισκέπτες που πέρασαν από εκεί ενημερώθηκαν για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών από τον επιστημονικό υπεύθυνο της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών καθηγητή Στέλιο Γραφάκο αλλά και από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Συλλόγου που έκανε και συλλογή δειγμάτων από όσους ήθελαν να γίνουν εθελοντές δότες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο του Συλλόγου ήταν από την Πέμπτη 1η Μαρτίου εγκαταστημένο στο «ΦΟΥΓΑΡΟ» στο Ναύπλιο από όπου πέρασαν επίσης εκατοντάδες πολίτες, ενημερώθηκαν για το έργο του Συλλόγου και έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Στο «ΦΟΥΓΑΡΟ» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ενημερωτική ομιλία του καθηγητή Στέλιου Γραφάκου με θέμα τη «Σημασία της Εθελοντικής Προσφοράς Μυελού των Οστών» .

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στο ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” μαζί με τον επιστημονικό υπεύθυνο της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών καθηγητή Στέλιο Γραφάκο και τους εθελοντές του Συλλόγου

Τους σκοπούς του Συλλόγου στήριξε με την παρουσία του στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου και ο Αγγελιοφόρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Σάκης Ρουβάς.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!