ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Mykonos to Athens

Εγκαινιάζεται την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, η ομαδική έκθεση με τίτλο ‘Mykonos to Athens’, στην Γκαλερί Σκουφά Αθήνας, σηματοδοτώντας την έναρξη του εικαστικού της προγράμματος για το Χειμώνα 2016-2017. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 10 Οκτωβρίου.
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα τόσο Ελλήνων, όσο και ξένων Καλλιτεχνών που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου το Καλοκαίρι του 2016.

Έχοντας ολοκληρώσει ένα πλούσιο εικαστικό πρόγραμμα στο νησί της Μυκόνου, η Γκαλερί επέλεξε τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα, με σκοπό να τα παρουσιάσει στο Αθηναϊκό κοινό, μεταφέροντας την ανάμνηση της θερινής ατμόσφαιρας του νησιού, λίγο πριν καλωσορίσουμε τον Χειμώνα. Τα έργα προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα των εικαστικών τεχνών και μέσα από μια πληθώρα θεμάτων, τεχνικών και στυλ, αντανακλούν σύγχρονες τάσεις της εγχώριας, αλλά και διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής.
Από τη φωτογραφία, μέχρι τη ζωγραφική, τις μικτές τεχνικές και τη γλυπτική, ταξιδεύουν από τη Μύκονο στην Αθήνα, 16 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καλλιτεχνών που ξεχώρισαν το καλοκαίρι του 2016, προσκαλώντας τον επισκέπτη σε έναν ευφάνταστο εικαστικό διάλογο.

adam-karamanlisok

Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες:
Γιώργης Γερόλυμπος, Κατερίνα Καλούδη, Στέλλα Καπεζάνου, Αδάμ Καραμανλής, Δανάη Μεγγρέλη, Έλενα Παπαδημητρίου, Θέκλα Παπαδοπούλου, Δήμος Τσορμπατζόγλου, Έφη Χαλιορή, Χρύσα, Della Rounick, Kadir Akyol, Luis Bivar, Toby Boothman, Manuel Felisi, Annemarie Wright.

Εγκαίνια: 20.09.2016, στις 20:00 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης: 20.09 – 10.10

Εγκαίνια: Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, 8.00 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης: 7 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 2016
ΓΚΑΛΕΡΙ ΣΚΟΥΦΑ: Σκουφά 4, Κολωνάκι, 10673

error: Content is protected !!