ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

My Precious Blue…

Μια υπέροχη επώνυμη συλλογή απο γούρια, κορνίζες και διακοσμητικά για το σπίτι , ξεχωριστής minimal αισθητικής, δημιουργός της οποίας είναι η Ηλέκτρα Καρακατσάνη, είναι αυτή που ακούει στο όνομα My Precious Blue!
Γαλουχημένη απο παιδί στην οικογενειακή επιχείρηση Intersilver Karakatsanis, μια πρωτοπόρο εταιρεία για την ελληνική αργυροχοΐα η οποία απο το 1968 προμηθεύει τα σημαντικότερα κοσμηματοπωλεία τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και του εξωτερικού με ασημένια αντικείμενα υψηλού design και αισθητικής.

precious1

Συνδυάζοντας τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, στο Washington University in St.Louis, με την αγάπη της για τα πολύτιμα μέταλλα, διοχέτευσε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και το ενδιαφέρον της για το design και τη γραφιστική, δημιουργώντας αυτή τη ξεχωριστή συλλογή.

‘Εμπνευση της τα παγκόσμια σύμβολα της τύχης, τα μάτια, τα τετράφυλλα, το μπλέ του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας.

 

Ευχηθείτε θετική ενέργεια, υγεία, τύχη, αγάπη στους αγαπημένους σας για το 2016 επιλέγοντας ένα γούρι My Precious Blue!

precious3

Tη συλλογή My Precious Blue, μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, καθώς και στο flagship store της εταιρείας

Intersilver Gallery, Κολοκοτρώνη 14, Κηφισιά 210-8089449
και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

www.mypreciousblue.com
www.intersilvergallery.com

error: Content is protected !!