ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η…εναλλακτική μου πετσέτα!

Τις Hammam towels,  mynewtowel.com τις ανακάλυψα μόλις πρόσφατα, με την αφορμή της διοργάνωσης του μεγάλου bazaar του MDA Ελλάς, “Summer in the City”…Και τις λάτρεψα αμέσως! Γιατί μπορώ να τις έχω όλο το καλοκαίρι παντού μαζί μου στην παραλία, να τις φοράω σαν παρεό, σαν bath towel, guest towel, kitchen towel, travel towel, σαν Table-Chair Cover, Shawl, και θα βρω και χίλιες δυό άλλες αφορμές να συνοδέψουν όλες μου τις διακοπές! Φυσικά, με μία από αυτές θα στολίσω το καλοκαιρινό μου κρεβάτι. Α, και θα την έχω και διαρκώς, στο μηχανάκι μου στις Σπέτσες

Τις θέλω όλες, και θα τις χρησιμοποιώ παντού!

Τις θέλω όλες, και θα τις χρησιμοποιώ παντού!

 

Η εταιρεία mynewtowel.com σας προσκαλεί όλους την Τετάρτη 3 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στο Ecali Club, στο bazaar Shop for a Cause – Summer in the City”, να στηρίξουμε μαζί το έργο της MDA Hellas! Στο stand της θα βρείτε όλη την collection σε peshtemal και terry peshtemal , ένα προϊόν που είναι must have και κάνει ήδη θραύση στις κοσμοπολίτικες παραλίες!

 

hat

Τι είναι η εναλλακτική πετσέτα; “Εναλλακτική πετσέτα” είναι το πέστεμαλ! Είναι ένα ιδιαίτερα απορροφητικό ύφασμα φτιαγμένο από 100% αγνά υλικά, βαμβάκι, λινό ή μπαμπού και βαμμένο με φυσικά χρώματα φιλικά στο δέρμα. Ένα ιδιαίτερο ύφασμα για καθημερινή προσιτή πολυτέλεια. Το συναντάμε με διάφορες ονομασίες σε διαφορετικές περιοχές, για παράδειγμα : Peshtemal ή πετσέτα χαμάμ στην γειτονική μας Ανατολή, Futah στην Αίγυπτο, την Τυνησία, το Μαρόκο και την Γαλλία, Sarong στην Ινδονησία και Κikoy στην Κένυα. Όπως και να το πει κανείς είναι μια ελαφριά πετσέτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θάλασσα, στο μπάνιο, στο γυμναστήριο, στην πισίνα, στο μασάζ, στο SPA, στη Yoga , στην κουζίνα, στα ταξίδια και σε όλες τις αθλητικές σας δραστηριότητες.

pool

Follow us on instagram:
https://instagram.com/mynewtowel/
Like us on fb:
https://www.facebook.com/mynewtowel

error: Content is protected !!