ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Museum Restaurant: Επιστρέψτε μου να σας παρουσιάσω το γραφείο μου!

Χωρίς καμία δόση υπερβολής, πρόκειται στην κυριολεξία για το γραφείο μου. Ή, για να το θέσω αλλιώς, πιο πολλές ώρες την ημέρα τις περνάω εδώ, παρά στο σπίτι μου. Αν μη τι άλλο τις περιόδους που προετοιμάζουμε τα The Pop Up Projects. Δύο φορές τον χρόνο. Η προετοιμασία των οποίων ξεκινάει 3 μήνες πριν. Φυσικά, λόγω του ότι βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς και στους χώρους ενός από τα πιο ωραία Μουσεία της χώρας μας, γενικότερα όλα μου τα ραντεβού προτιμώ να τα κλείνω εδώ. Επαγγελματικά και φιλικά. Ok! Για να μην το κουράσω άλλο, το Museum Restaurant του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας είναι επισήμως το γραφείο μου, και ναι, στους κομψούς και καταπράσινους χώρους του περνάω πιο πολλές ώρες την ημέρα παρά στο σπίτι μου. Και τώρα, θα ερχόμαστε και βράδυ…
Άρα δικαιωματικά, θα μάθετε από εμένα πρώτα τα νέα, μιας και τόσο η ομάδα του Δειπνοσοφιστηρίου όσο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποτελούν -θέλοντας και μη- το Dream Team αυτού του υπέροχου “γραφείου”….

Real time, εδώ στο "γραφείο", με την Ιλεάνα Ισμυρίδη τελειώνοντας άλλο ένα ραντεβού, σας λέω τα νέα πριν μπούμε στο επόμενο...

Real time, εδώ στο “γραφείο”, με την Ιλεάνα Ισμυρίδη τελειώνοντας άλλο ένα ραντεβού, σας λέω τα νέα πριν μπούμε στο επόμενο…

Λοιπόν, το Δειπνοσοφιστήριον  και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ένωσαν τις δυνάμεις τους στον υπέροχο, αριστοκρατικό και ατμοσφαιρικό χώρο του Museum Restaurant στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

To Museum Café – Restaurant δημιουργήθηκε από το Δειπνοσοφιστήριον Catering με βασικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εστίασης, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από εκείνα που έχουν συνηθίσει οι κάτοικοι της πρωτεύουσας στο κέντρο της Κηφισιάς.

Tattaahh!!! Love it!

Tattaahh!!! Love it!

Ανανεώθηκαν συνολικά οι χώροι, οι γεύσεις και πλέον ανακοινώνεται και επίσημα η νέα  συνεργασία με τον Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Με γνώμονα την «Νοελληνική Κουζίνα» ο executive chef επέλεξε υλικά και γεύσεις που στηρίζονται σε Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από περιοχές όλης της Ελλάδας.

Άγρια χόρτα Μεσσηνίας, κοπανιστή Τήνου, άγρια μανιτάρια Ηπείρου, μοσχαρίσια μπριζόλα από την φάρμα Μπράλου είναι μερικά από τα υλικά που θα απολαύσετε στο εστιατόριο και -πιστέψτε με- θα τα λατρέψετε!

My office is better than yours!

My “office” is better than yours!

Καθημερινά, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, σας περιμένουν υπέροχες γευστικές προτάσεις.

skar4

Ωράριο Λειτουργίας : Δευτέρα-Παρασκευή 12.00-24.00, Σάββατο & Κυριακή 10.00-24.00
Το Δειπνοσοφιστήριον με την εμπειρία των 20 ετών μπορεί να διοργανώσει τις εκδηλώσεις σας, κοινωνικές και εταιρικές, σε ειδικούς, υψηλών προδιαγραφών στους χώρους του μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Museum Café-Restaurant: Λεβίδου 13, Κηφισιά, τηλέφωνο κρατήσεων 210 -8011170

error: Content is protected !!