ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Mujeres»: Τα ξεχωριστά εγκαίνια της έκθεσης του Marcelo Ricardo Zeballos!

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Mujeres» του διεθνούς Αργεντινού εικαστικού και καθηγητή Marcelo Ricardo Zeballos, στην Mamush Gallery. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την έκθεση και το φιλότεχνο κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον καλλιτέχνη, ο οποίος ήρθε από το Buneos Aires για να παραστεί στα εγκαίνια.

Follow me…

Marcelo Zeballos

Την έκθεση τίμησε με την παρουσία της η αξιότιμη Πρέσβειρα της Αργεντινής κ. Carolina Perez Colman. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν , οι Πρέσβεις της Ιαπωνίας, Χιλής, Κουβέιτ, Ιράκ, Φινλανδίας, Ρουμανίας, σημαντικοί εκπρόσωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, καθώς και του επιχειρηματικού και πολιτικού χώρου. O Marcelo R. Zeballos γεννήθηκε το 1970 στο Buenos Aires. Έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από σαράντα τέσσερις ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής σε σημαντικά μουσεία όπως το Eduardo Sivori Museum και το Palais de Glace Museum αλλά και αίθουσες τέχνης, είναι ένας σύγχρονος καλλιτέχνης που εξυμνεί μέσα από το έργο του την αγάπη του για τη γυναίκα. Οι γυναίκες αποτελούν για τον εικαστικό την πηγή έμπνευσής του και έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκθεση “Mujeres” (Γυναίκες), που αποτελείται από μεγάλα πορτραίτα γυναικών και η οποία μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο Buenos Aires, έρχεται στην Αθήνα.

Η αξιότιμη πρέσβειρα της Αργεντινης κ. Carolina Perez Colman, Μένια Κούλη-Τζάνη διευθύντρια Mamush Gallery, Marcelo Ricardo Zeballos διεθνής εικαστικός, Vassiliki διεθνής γλύπτρια

Όπως αναφέρει η Διδάκτωρ Ιστορίας της τέχνης και συγγραφέας Ευριδίκη Τρισόν Μιλσανή για τον καλλιτέχνη, “Συνεπαρμένος από τη διαφημιστική φωτογραφία, την κινηματογραφική εικόνα, τα πόστερς, τις γιγαντοαφίσες, ο καλλιτέχνης επικεντρώνεται σε μεγάλα φορμά των οποίων το κύριο θέμα είναι το γυναικείο πρόσωπο. Ζωγραφισμένες με πλακάτα χρώματα σε τόνους συμπληρωματικούς, οι γυναίκες του τραβούν αμέσως το βλέμμα με την ανάλαφρη φρεσκάδα τους. Μία η πολλές μαζί είναι επιλεγμένες για τα ελκυστικά τους χαρακτηριστικά και το μοντέρνο ανέμελο στυλ τους.”

Οι αξιότιμοι πρέσβεις της Αργεντινής και της Ιαπωνίας και ο εικαστικός Marcelo Zeballos

Σούλα Παπουτσίδη, Μένια Κούλη, ο ζωγράφος Άγγελος και ο Marcelo Zeballos

Η ζωγράφος Στέλλα Βιοπούλου Βουλγαράκη με τον γιο της Γιώργο Βιόπουλο, ο Marcelo Zeballos και ο Κωστής Φραγκούλης

Marcelo Zeballos, Vassiliki και ο αρχιτέκτων Θανάσης Κυρατσούς

H Carolina Perez Colman και ο καθηγητής Δημοσθένης Δαβέττας

Μέμα Σιμονετάτου, Carolina Perez

Ειρήνη Βεργίτση, Μαριάντζελα Παράβαλου Τρίκαρδου, Σίσσυ Χλωμίσιου

Μαριάντζελα Παράβαλου Τρικάρδου, Βασίλης Τρίκαρδος

Η Στέλλα Βιοπούλου με τον γιο της και η Στέλλα Έλληνα Περβανά

Άλκηστις Πρίνου, Βένια Μπεχράκη

Marcelo Zeballos, Έμυ Λιβανίου

Μαρί Γυπαράκη, Ντέπη Πεγκλή

Μένια Κούλη, Άρης και Ζέττα Αντσακλή, Marcelo Zeballos

photo credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!