Μπόρα είναι θα περάσει, και θα έρθει η λιακάδα ξανά στο The Pop Up Project την Πέμπτη 17 & την Παρασκευή 18 Ιουνίου!

10/06/2021 • THE POP UP PROJECT

Να το ρίξουμε στον ανάδρομο Ερμή, στην πρόγνωση της αστρολογίας ή στη πρόγνωση του καιρού? Μπορεί και όλα μαζί, και άλλα πολλά. Πάντως, ίσως σε καλό να μας βγει, μιας και τον κεραυνό στο κεφάλι θα γλιτώσουμε, και η αλλαγή αυτή μας βολεύει ακόμη πιο πολύ, μιας και για πρώτη φορά στην πενταετή ιστορία του, το The Pop Up Project πέφτει Πέμπτη και Παρασκευή, οπότε θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε όλα όσα θέλουμε να πάρουμε μαζί μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Μετά τα προγνωστικά για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα και που έγιναν πρώτη είδηση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με απόλυτα γρήγορα αντανακλαστικά αλλά και μετά από ενδελεχή σκέψη για κάθε ενδεχόμενο, αποφασίσαμε πως δεν πρέπει να αφήσουμε μία μπόρα να χαλάσει το The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, το μεγαλύτερο και πιο πολύ-αναμενόμενο shopping event της χρονιάς, μετά από μία πραγματικά δύσκολη χρονιά, και να μεταφέρουμε τις ημερομηνίες για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη λιακάδα στους υπέροχους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Έτσι, δουλεύουμε ασταμάτητα όλη την απαραίτητη διαδικασία για την ομαλή μετάβαση της ημερομηνίας ώστε να μείνουμε για άλλη μία φορά βέβαιες για την απόλυτη επιτυχία της πιο πολύ-αναμενόμενης διοργάνωσης στην ιστορία του The Pop Up Project.

Έναν χρόνο μετά από την τελευταία, λόγω των αυστηρών μέτρων που μας επέβαλε η πανδημία, διοργάνωση, το The Pop up Project επιστρέφει ακόμη πιο ώριμο, και με τον τίτλο “Let’s Meet Again”, γιορτάζουμε την επαναφορά μας σε μία πιο ανέμελη και ασφαλή κανονικότητα, με τη μεγαλύτερη συνάντηση των Ελλήνων designers & brands, σε ένα διήμερο shopping event που θα εγκαινιάσει και επισήμως το φετινό καλοκαίρι.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το περσινό Pop Up Project στους εξωτερικούς χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, ο ομορφότερος κήπος της Κηφισιάς, μετά από την εντυπωσιακή και ριζική ανακαίνιση του επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο, για να υποδεχθεί κάτω από τον ίσκιο των αιωνόβιων δέντρων και τη δροσιά των ολόφρεσκων παρτεριών με τα αρώματα των ελληνικών λουλουδιών και βοτάνων, τις φετινές resort δημιουργίες των 50 Ελλήνων designers & brands και το κοινό που επιλέγει να κάνει τις αγορές του στο μεγαλύτερο shopping event της πόλης.

Την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιουνίου, “Let’s Meet Again” από τις 10 το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο μεγαλύτερο και καλύτερο The Pop Up Project από οποιοδήποτε προηγούμενο, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Η είσοδος στον κήπο του Μουσείου θα επιτραπεί μόνο σε όσους φοράνε μάσκες, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα θερμομετρούν όλους τους εισερχόμενους, ενώ όσοι δουλεύουν στο The Pop Up Project θα είναι εμβολιασμένοι ή θα έχουν υποβληθεί σε covid19 τεστ.

GREEK DESIGNERS & BRANDS: 2K10, ALALEON, ALEXIA RAISI, ANAPNOE, ANTHE COLLECTION, ANTONIA KARRA, ARTIANS, AS JEWELLERY, BIJOU BIJOU, CHARALAMBIA CONCEPT ITEMS, CONTESSINA, CYNANE, EKATERINI V, EL CONCEPT
ELENA MAKRI, ELLI, ELYSIAN LUXURY, EMMANUELA SWIMWEAR, EUGENES, EVI MIGIAKI, GREEK ANEMI, HOLYDAY, DI GAIA, IMISI, K.AND jewel, KNOWMAD, MAGDALENE, MAKE A WISH, MARINA V PARIS, MR & SON, MUSE OF INFINITY
NIKIFORIDIS, NO THINKIN, NOMAS LUXURY GOODS, OMANUM, PAULINA CASSIMATIS, PEARL MARTINI, PRETTY ME, RENA ARGIRI, SEE MY BAG, TAMA
THAT GORILLA BRAND, TREASURE BOX, WINGS, ZOE K, CHIP & CHIP

Powered by: Fay’s Control (fayscontrol.gr)
Χορηγοί: VIKTOR & ROLF , FFREAK Boutique Fitness Studio, SOUROTI, +MediPRINOU, BOMBAY SAPPHIRE
Υποστηρικτές: Kayak, Mary J.Blige sun Goddess , Antoinetta Koutsouradi, Kentrina
Χορηγοί Επικοινωνίας: Hello! Elle

Το The Pop Up Project ευχαριστεί θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη βοήθεια των Εθελοντών του.

The Pop Up Project “Let’s Meet Again”
ΠΕΜΠΤΗ 17 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
10.00′-20.00′
Στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή
Λεβίδου 13, Κηφισιά,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons