ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μπες στην κλήρωση του Fay’s Control & κέρδισε ένα session Garuda, που κάνει η Madonna και η Paltrow!

Στον αφρό σας έχω!!!

Λοιπόν, τα μαθήματα Garuda -όπως σας είχα εξηγήσει τα πάντα εδώ πριν λίγο καιρό- βαίνουν παραπάνω από καλώς, και μιας και όλον αυτόν τον καιρό μου στέλνετε μηνύματα ρωτώντας με μεταξύ άλλων, αν συνεχίζω, τι αλλαγές έχω δει στο σώμα και στη στάση μου και πόσες φορές την εβδομάδα κάνω, εννοείται πως κανόνισα τα καλύτερα για εσάς, για να σας δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσετε τα πάντα μόνοι σας!

Σου έκλεισα ραντεβού για την Πέμπτη!!!

Ό,τι γνώριζα για το Garuda λοιπόν είναι:
α. Το κάνουν μετά μανίας η Madonna, η Gwyneth Paltrow και η Trudie Styler. Κάτι ξέρουν αυτές.
β. Το μηχάνημα θυμίζει πολύ 50 Shades of Grey. Θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστεί στο δωμάτιο του Mr. Grey. Και να χαρίζει στιγμές πόνου και ευχαρίστησης.
γ. Είναι ακριβό.
Λοιπόν, όπως σας είπα και σε εκείνο το post μου, ισχύουν και τα τρία παραπάνω. Αλλά το Garuda είναι πολλά πολλά περισσότερα…

Στην Ινδική μυθολογία το Garuda είναι μία ιερή θεότητα με τη μορφή πτηνού που μεταμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες. Αυτό είναι ένα ταιριαστό όνομα για το νέο σύστημα εξάσκησης που είναι μοναδικό σε πρωτοτυπία, ελαστικότητα και ακρίβεια κίνησης.
To σύστημα Garuda εμπνεύστηκε και ανέπτυξε ο James D’ Silva, προσωπικός γυμναστής της Madonna, της Gwyneth Paltrow, της Trudie Styler και πολλών άλλων. Ενσωματώνοντας τις αρχές του Pilates, το δυναμισμό του χορού και τις αναπνοές και ασκήσεις Yoga, το Garuda εκφράζει το fitness του 21ου αιώνα. Εκεί που σταματά το Pilates, αρχίζει το Garuda. Ολιστικό, οργανικό, δυναμικό, το Garuda είναι η πρωτοποριακή προσέγγιση στην εκγύμναση.

Τα αποτελέσματα του Garuda είναι εντυπωσιακά. Αυξάνει τη δύναμη, ελαστικότητα, αντοχή, και φυσική κατάσταση. Προσφέρει καρδιοτονωτική εξάσκηση, ενώ συγχρόνως αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση στην άσκηση. Το αποτέλεσμα είναι ένα δυνατότερο και λεπτότερο σώμα με βελτιωμένη στάση.
“Το σημαντικότερο όμως είναι πως Garuda είναι ιδανικό για όλους, ανεξάρτητου ηλικίας και ικανοτήτων, ενώ προσφέρει ένα νέο και βελτιωμένο τρόπο κίνησης του σώματος μέσω των απεριόριστων ασκήσεών του” μου λέει η Αφροδίτη
Το σύνολο των ασκήσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο μηχάνημα Garuda είναι απεριόριστο, ενώ κατά την εκγύμναση μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα όλα τα μέλη του σώματος σε μια αεροβική εξάσκηση που βασίζεται στην αυτοσυγκέντρωση και στις αρχές της χαλάρωσης μέσα από την κίνηση.

Το πρόγραμμα των ασκήσεων, το οποίο είναι ατομικό, σχεδιάζεται με τρόπο ώστε να είναι απαιτητικό, διασκεδαστικό και να δίνει μια αίσθηση ευεξίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο δυνατό και ευλύγιστο σώμα με βελτιωμένη στάση, που συνδυάζει την ηρεμία κίνησης και πνεύματος.

Λοιπόν, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή:

α. Κάντε “like” & “share” την σελίδα του Fay’s Control στο facebook εδώ & instagram εδώ.
β. Κάνε “tag” δύο φίλους σου ώστε να τους ενημερώσεις για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.
γ. Άφησε μου ένα μηνυματάκι κάτω από αυτό το post

Δέκα αναγνώστες του Fay’s Control θα κερδίσουν ένα session Garuda!

H Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουνίου, και το ραντεβού της Garuda Instructor Αφροδίτης Μανθοπούλου με τους δέκα νικητές του διαγωνισμού, είναι ήδη κλεισμένο για αυτή την Πέμπτη 7 Ιουνίου, στις 17.00′, στο studio της στη Ν. Ερυθραία!

Θέλεις να είσαι και εσύ εκεί? Σιγουρέψου πως έκανες και τα τρία steps της Κλήρωσης, και μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής!

Καλή επιτυχία αγαπημένοι μου,

με αγάπη,

Φαίη!!!

error: Content is protected !!