“Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” για καλό σκοπό!

05/04/2017 • LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», την Παρασκευή που μας πέρασε, μία προσφορά του Αλέξανδρου Ρήγα στο θέατρο «Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης»  με σκοπό την υποστήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων μέσω του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και φέτος, μαζί με τους ηθοποιούς Χρυσούλα Διαβάτη, Μπέσυ Μάλφα,  τον Παντελή Καναράκη, και πολλούς άλλους καθώς και με όλους τους συντελεστές, αφιέρωσαν την παράσταση τους για την βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των παιδιών και επιβραβεύτηκαν για την πρωτοβουλία τους με το θερμότατο χειροκρότημα του κοινού στο κατάμεστο θέατρο.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας δεν παρευρέθηκε λόγω των φιλανθρωπικών της υποχρεώσεων στο εξωτερικό, έστειλε όμως το μήνυμα της το οποίο διάβασε η νύφη της Δρ. ΄Αντζι Μαργαριτη Andrews και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τους ηθοποιούς, τους συντελεστές της παράστασης και τον κύριο Αλέξανδρο Ρήγα καθώς και την Δρ. Φώφη Καμποσιώρα για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης. Επίσης, τόνισε την σημασία της προσφοράς και την ευλογία όσων έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν.

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η κα Γέλη Αγγελοπούλου και ο Δρ. Γιώργος Παπαβασιλείου

Γιάννης και Ναταλία Φουρλή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons