ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Monday: Nothing a Home Spa can’t Fix!

Καλημέρα! 🙂 

Ξεκινάω την εβδομάδα μου πολύ πρωί όπως κάθε ημέρα, ενημερώνομαι από τα mail και την ατζέντα μου, απολαμβάνοντας συγχρόνως τον πρώτο καφέ της ημέρας, τον καλύτερο καφέ όλης της ημέρας.

Τσεκάρω με μία γρήγορη ματιά τη εβδομάδα μου, διπλοτσεκάρω τις προσκλήσεις της, τριπλοτσεκάρω τις υποχρεώσεις της, ακουμπάω φιλιά στα ήδη ηλιοκαμένα μάγουλα της Ελμίνας πριν φύγει για το σχολείο, υπενθυμίζω στον Νικόλα το αποψινό dinner, αντιλαμβάνομαι πως πριν το πρώτο μου ραντεβού έχω χρόνο να απολαύσω κάποιες δικές μου, ολοδικές μου στιγμές. Μέχρι και σε κανονικό Spa μπορώ να το μετατρέψω.

Φτιάχνω τον δεύτερο καφέ, ανάβω το κομψό κερί που καίει έλαια Orange και Neroli να σκορπίσει τα αρώματα του στον χώρο, και όσο απολαμβάνω το πρωινό μου μπάνιο, καθαρίζω το πρόσωπο μου με το Lumière Essentielle Illuminating Micellar Cleanser της Darphin, ένα πολύτιμο μείγμα από κίτρο, λουλούδια, μπαχαρικά και ξύλο, που ξυπνάει με τον καλύτερο τρόπο την επιδερμίδα μου, αφήνοντας την απαλή, φωτεινή και δροσερή. Όταν το ξεβγάζω και έρχεται σε επαφή με το νερό, το σαπούνι μεταρτέπεται σε γαλάκτωμα που βοηθά ακόμα περισσότερο την απομάκρυνση κάθε ίχνους λιπαρότητας ή ρύπων, αφήνοντας την επιδερμίδα μου υπέροχα καθαρή και ενυδατωμένη.

Το Υβδιρικό gel-έλαιο-γαλάκτωμα μου για καθαρισμό που αφήνει την επιδερμίδα μου με μία υπέροχη φυσική λάμψη

Συνήθως, συνεχίζω με το Illuminating Oil Serum, με το αγαπημένο μου Tangerine Essential Oil Elixir, και φυσικά με το Illuminating Oil Gel Cream, από την The Lumière Essentielle Collection, της Darphin. Όχι σήμερα. Σήμερα θέλω να ξεκινήσω την εβδομάδα μου, με την Instant Purifying and Illuminating Mask και την λάμψη που προσφέρει ένα home Spa…

Μάσκα διπλής δράσης για καθαρισμό και λάμψη! Ξεκινάω με την λευκή άργιλο, που απομακρύνει εντελώς κάθε τοξίνη και ατμοσφαιρικούς ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα μου καθαρή και απαλή. Ο άργιλος βοηθά στην αναπλήρωση και ενισχύει τη θρέψη, ενώ το εκχύλισμα από φύκια καταπολεμά την θαμπάδα και συμβάλει στην ανάκτηση της λάμψης. (Μία μπουκιά από αυτό το θαυμάσιο Macaron Laduree, βοηθάει αποτελεσματικά το κεντρικό νευρικό σύστημα. Πιστέψτε με…)

Όσο φοράω τον λευκό άργιλο -πέντε λεπτά- ενημερώνομαι για το πρόγραμμα της εβδομάδας. Ξεβγάζω και τοποθετώ την πορτοκαλί μάσκα με το Μείγμα Αιθερίων Ελαίων από κίτρο, λουλούδια, σανταλόξυλο και μπαχαρικά που αναζωογονούν και ενισχύουν την λάμψη της επιδερμίδας. Το Υαλουρινικό Οξύ βοηθά στη δημιουργία ασπίδας προστασίας για την υγρασία και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η Βιταμίνη Ε, προστατεύει και ενισχύει την επιδερμίδα μου από τις επικίνδυνες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Best of: την αφήνω μόνο για πέντε λεπτά, κάνω massage και η μάσκα απορροφείται στο δέρμα μου…. Love it!

Νιώθω  σαν να βρίσκομαι σε πραγματικό Spa, ίσως λίγο καλύτερα. Γιατί ακούω την μουσική που πραγματικά θέλω και όχι την καταναγκαστική “Relaxing & Meditation” background μουσική…

Καλημέρα! Απολαύστε τη όσο καλύτερα μπορείτε & stay tuned! xxx

error: Content is protected !!