ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μονακό: Η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη για τους σκοπούς του “Prince Albert II of Monaco Foundation”!

Η ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη βρέθηκε στο Μονακό ως επίσημη προσκεκλημένη του Prince Albert II of Monaco και του Ιδρύματος του, “Prince Albert II of Monaco Foundation”, κατά τη διάρκεια του 10ου summit του ιδρύματος.

Εκεί, με την παρουσίαση του έργου της στο επίσημο gala που παρέθεσε το “Prince Albert II of Monaco Foundation” σε συνεργασία με το Monaco Private Label  στο Hotel de Paris, βοήθησε το fundraising του Ιδρύματος του Πρίγκηπα για την Προστασία της Μεσογείου, τον καθαρισμό της από τα πλαστικά, καθώς και για την προστασία των δασών του Αμαζονίου.

H ζωγράφος γνωστή στο Μονακό από τις εκθέσεις της που ξεκίνησαν το 2000 στην EFG μέχρι και πέρυσι στο yacht club κατά τη διάρκεια του Grand Prix, συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, ο οποίος υπέγραψε την πίσω πλευρά του έργου, F1: Ferrari Double, για να του προσδώσει μοναδίκοτητα καθώς και για  την εκτόξευση της αξίας του προς τους συλλέκτες που το απέκτησαν.

Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Σήφης Βαλυράκης

Όλα τα χρήματα από τη πώληση του έργου στο επίσημο gala, δόθηκαν για την ενίσχυση του ιδρύματος του Πρίγκηπα “Prince Albert II of Monaco Foundation”.

error: Content is protected !!