ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Moments of Greece: Η ζωή μας θα πρέπει να είναι ένα ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι!

«Η ζωή μας θα πρέπει να είναι ένα ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι»· με αυτό το αισιόδοξο motto, τα summer accessories AtoZGreek επιστρέφουν για ακόμα μια χρονιά και μας προσκαλούν να ζήσουμε παρέα μοναδικές καλοκαιρινές ιστορίες σε λευκό και μπλε φόντο -και όχι μόνο! Οι τρεις iconic «φιγούρες» των AtoZGreek, το Μάτι, το Καρπούζι και ο Γάιδαρος ξεκινούν φέτος το ταξίδι τους πάνω σε clutches, tote bags και backpacks από φυσικό καμβά, στις πιο παιχνιδιάρικες χρωματικές αντιθέσεις!
Φέτος, ο designer Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης μεγαλώνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η AtoZGreek και πειραματίζεται με design items εμπνευσμένα από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες του ελληνικού καλοκαιριού.


Το κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα, οι χρωματιστές γειτονιές της Πλάκας, τα Χταπόδια κρεμασμένα στα νησιά, ο Τσολιάς, ο Ψαράς και άλλες στιγμές και παραστάσεις που μας χαρίζει απλόχερα η ελληνική παράδοση αποτυπώνονται πάνω σε μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα, σουβέρ και μπρελόκ, που θα δώσουν χρώμα στην καθημερινότητα μας, αποτελώντας παράλληλα την ιδανική πρόταση για ένα κομψό καλοκαιρινό δώρο.


Ένας κόσμος γεμάτος φως, χαρά, ζωντάνια, χρώμα· ένας κόσμος γεμάτος αυθεντικότητα, κομψότητα και αισιοδοξία· αυτός είναι ο κόσμος των AtoZGreek και μας προσκαλεί να «βουτήξουμε» μαζί στο ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι!

error: Content is protected !!