Μόλις παρήγγειλα το κορδόνι με διαμάντια Charnières Sigma!

10/06/2021 • GET

Την αδυναμία μου στις συλλογές του Γιάννη Σεργάκη την γνωρίζετε, και το τελευταίο δώρο που απέκτησα από αυτές, ήταν το Charnieres Pétale Pendant, που μου έκανα την ημέρα των γενεθλίων μου, και φυσικά δεν έχω βγάλει στιγμή από πάνω μου, για να μου θυμίζει πάντα πως αξίζω όλη την μαγεία της διαχρονικής κομψότητας του και τη συγκλονιστική δύναμη της απλότητας του.

Τώρα, η συλλογή Charnières Sigma YANNIS SERGAKIS ήρθε για να μας θυμίσει ότι τα διαμάντια μπορούν να είναι μία καθημερινή πολυτέλεια, που μπορείς να τα φορέσεις και το πρωί με το μαγιό σου.


Tα βραχιόλια Sigma, ένα κορδόνι με διαμάντια και χρυσό, γίνονται το σύμβολο της ανεμελιάς και της ανεπιτήδευτης κομψότητας, με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι.
Η επιλογή γίνεται δική μας. Σχεδιάζουμε το δικό μας βραχιόλι με διαμάντια, επιλέγοντας από τα τρία διαφορετικά χρώματα κορδονιών – μπεζ της άμμου, γαλάζιο και χακί – και στοιχεία σε τρία σχέδια με λευκά ή μαύρα διαμάντια.


Ένα ή και περισσότερα βραχιόλια μαζί θα μας συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην παραλία, στην βόλτα μας κάτω από το λαμπερό φως, πίνοντας το ποτό μας.
Τα διαμάντια διατηρούν τη λάμψη τους και φορεμένα απλά γίνονται το κόσμημα του καλοκαιριού, που θα διατηρήσει τις αναμνήσεις και θα συγκρατήσει την ενέργεια που δημιουργεί το μοναδικό, ελληνικό καλοκαίρι.

Αν θέλεις να αποκτήσεις και εσύ ένα βραχιόλι, η τιμή που ξεκινάνε είναι 225€ και μπορείς να τα βρεις online, στο www.yannissergakis.com, ή στο Flagship Store στο νούμερο 5 της Βαλαωρίτου. Ανυπομονώ να παραλάβω το δικό μου, θα στο δείξω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons