ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Mobile Photography: Μάθετε πως να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό σας και πρωταγωνιστήστε στο Instagram!

Λοιπόν, τα νέα είναι τα εξής: Το Public ξεκινάει νέο κύκλο σεμιναρίων και workshops και για το μήνα Φεβρουάριο, ο Νικόλας Μάστορας μας ξεναγεί στο κόσμο της φωτογραφίας με κινητό τηλέφωνο (mobile photography). Μάθετε πως να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό σας και πως να επιλέγετε τις εικόνες που θα έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση στα social media. Το σεμινάριο καλύπτει τους εξής τομείς: βασικές αρχές φωτογραφίας, tips & tricks για την καλύτερη εκμετάλλευση της φωτογραφικής μηχανής του smartphone κινητού σας, επεξεργασία εικόνας σε smartphone, ενδεδειγμένες πρακτικές για τα social media, σωστή προσέγγιση ανά θεματολογία, καθώς και κριτική, ανάλυση και συζήτηση πάνω σε φωτογραφίες των συμμετεχόντων.

Φωτογραφία του Νίκου Μάστορα

Φωτογραφία του Νίκου Μάστορα

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει 3 μαθήματα, που θα πραγματοποιηθούν στις 17/2, 24/2, 2/3, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος. Κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια δυο ώρες (19:00-21:00).

Κόστος συμμετοχής: 30€ .

Το εισιτήριο των 30€ ισχύει για όλο τον κύκλο μαθημάτων.

It’s good to know:
Ο Νικόλας Μάστορας σπούδασε στο Λονδίνο και αφού εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης, ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τη φωτογραφία και τη δημιουργία περιεχομένου για digital & social media campaigns διάφορων brands. Ταξιδεύει συχνά και κρατάει φωτογραφικό αρχείο των προορισμών του στο blog anothervisualdiary.com και στο instagram account του, όπου έχει 47.000 followers.

Για να κλείσετε την θέση μας, πατήστε εδώ!

error: Content is protected !!