ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μιράντα Καραμανλή: “Ο Κώστας είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς στα δύσκολα”

Το Fay’s Control αναδημοσιεύει την πρώτη και μοναδική συνέντευξη της Μιράντας Καραμανλή, όχι με σκοπό το promotion στο πρόσωπο του συζύγου της Κώστα που κατεβαίνει στις εκλογές, αλλά για να παρουσιάσει μία υπέροχη γυναίκα με εξαιρετικά ταλέντα, ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, ανεπιτήδευτη ευγένεια, που δεν “φόρεσε” ποτέ το διάσημο επίθετο του άντρα της, ενώ την χαρακτηρίζουν πηγαίο χιούμορ, ακατάπαυστο κέφι, έντονος δυναμισμός και ανεξάντλητη τρυφερότητα για τα τρία παιδιά της, την Άναις, την Άρια και τον Αχιλλέα . Για την οικογένεια της, και τους φίλους της…

Την συνέντευξη την έδωσε στα Σερραϊκά Νέα.

Λένε συχνά πως πίσω από κάθε έξυπνο, δυνατό, επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια γυναίκα. Η αλήθεια είναι πως η λαϊκή θυμοσοφία σπανίως λαθεύει. Στην προκειμένη μιλάμε για ένα διπλό στοίχημα που μένει να αποτιμηθεί πολλές φορές στο μέλλον. Το ταμείο για πρώτη φορά θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 25 Ιανουαρίου. Τα SerraikaNea μίλησαν με την σύζυγο του Σερραίου πολιτικού σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Μέσα από φωτογραφικό υλικό που για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας και ανέκδοτες λεπτομέρειες για τη ζωή και την πορεία της στο πλευρό του επιχειρούμε να σκιαγραφήσουμε το προφίλ της Μιράντας Καραμανλή

watermark5_zps24192405

Η γλυκύτατη Μιράντα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Στην πόλη αυτή αργότερα σπούδασε Καλές τέχνες και Διοίκηση πολιτισμικής διαχείρισης. Πολυταξιδέμενη, εργάστηκε στον τομέα της τέχνης στο Παρίσι και στο Λονδίνο όπου και γνώρισε τον μετέπειτα άντρα της. O  Κώστας, εκείνη την εποχή, ήταν στέλεχος της UBS. Μαζί επέστρεψαν στην Ελλάδα το 2004 και παντρεύτηκαν σε πολύ στενό κύκλο στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου, το οποίο εδρεύει στην Πλάκα το 2006. Η πρωτότοκη κόρη τους Αναΐς γεννήθηκε το 2008, ακολούθησε ένα χρόνο μετά η Άρια και το 2013 ο Αχιλλέας.

Τώρα που ο Κώστας την χρειάζεται στο πλευρό του περισσότερο από ποτέ εκείνη τον υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις της. Άλλωστε όπως εκμυστηρεύεται όταν συζητά με φίλους, τίποτα δεν έρχεται χωρίς κόπο και αγώνα: «Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι επειδή ο Κώστας μεγάλωσε δίπλα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή είχε προαποφασιστεί η είσοδός του στην πολιτική. Ε, λοιπόν, δεν είναι καθόλου έτσι! Το αντίθετο! Πάντα είχε ενδιαφέρον και ισχυρή αλλά και τεκμηριωμένη άποψη για τα θέματα και παρόλο που διατεινόταν ότι δεν είχε πρόθεση να εμπλακεί στην πολιτική, το 2012, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, μπήκε στην τελευταία συμβολική θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Μετά, το ένα έφερε το άλλο», είναι η δική της ματιά πάνω στην μέχρι σήμερα πορεία του Κώστα Καραμανλή, στον οποίο έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη:
«Όλον αυτόν τον καιρό, αυτό που τον κάνει να γυρίζει από χωριό σε χωριό του Noμού και να συζητά με τους κατοίκους είναι το γεγονός ότι βλέπει την Ελλάδα σε κίνδυνο και αντιλαμβάνεται ότι οι Σέρρες έχουν μείνει πίσω. Γνωρίζει ότι μπορεί να βοηθήσει και αισθάνεται υποχρέωση να το πράξει.
Ο Κώστας είναι μεθοδικός και μαχητής, θέτει στόχους και τους πετυχαίνει. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς στα δύσκολα. Καλός και προστατευτικός πατέρας, εμπνέει ασφάλεια στην οικογένειά του και μας έχει μεταδώσει την μεγάλη αγάπη του για τις Σέρρες. Επίσης, του αρέσουν τα δύσκολα. Αυτό τον χαρακτήριζε πάντα στη δουλειά του και το ακολουθεί και στην πολιτική».

miranda1

Γλυκύτατη, χαμηλών τόνων, με σιγουριά στη φωνή και καθαρότητα στο λόγο, ξεχωρίζει για την ανεπιτήδευτη ευγένειά της και την ταπεινότητα στα όσα εκστομίζει για τον εαυτό της. Ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με την προβολή στα ΜΜΕ και είναι μάταιη έστω η αναζήτηση κάποιας φωτογραφίας που να την περιλαμβάνει.

miranda4
Η Μιράντα ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών της στην οποία έχει αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου και τον σχεδιασμό κοσμημάτων. Παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα δικό της blog που προάγει τις καλές διατροφικές συνήθειες.

miranda2
Στις Σέρρες την ενδιαφέρει να ψάχνει και να ανακαλύπτει προϊόντα που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς. Στον ελεύθερο της χρόνο, ιδιαιτέρως όταν βρίσκεται στις Σέρρες, της αρέσει να τρέχει. Άρχισε να αγαπά την περιοχή και να δένεται μ’ αυτήν, γνωρίζοντας τα μονοπάτια της και είναι πεπεισμένη ότι η φύση του τοπίου σε συνδυασμό με τους φιλόξενους κατοίκους είναι αυτή που κάνει την περιοχή τόσο ξεχωριστή.
Tην περίοδο αυτή η Μιράντα έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα τον άντρα της. Τον στηρίζει γιατί πιστεύει σ’ αυτόν και τον αγώνα που δίνει όπως ακριβώς πιστεύει ότι, οτιδήποτε κάνει, το κάνει για τους σωστούς λόγους.

miranda3
Αγαπάει την Ελλάδα και μέσω του Κώστα είχε την ευκαιρία να την δει με διαφορετικό τρόπο και από άλλη οπτική γωνία. Είναι περήφανη που τα παιδιά της μεγαλώνουν εδώ, σε μια χώρα που είναι στο επίκεντρο της Ευρώπης και των εξελίξεων διαχρονικά και τρέφει τη βεβαιότητα πως στα δύσκολα, σ’ αυτές τις εκλογές που θα κριθεί το μέλλον τους οι Έλληνες θα επιλέξουν σωστά.

watermark4_zps108e894b
We love you Mirandaki! xxx

error: Content is protected !!