ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μήπως είστε Σπέτσες?

Ρωτάω γιατί καταρχήν το πιο πιθανό είναι να είστε, και επίσης διότι για έναν περίεργο λόγο -ή για τον συνδυασμό πολλών μικρών- εγώ δεν είμαι. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι πως αν όντως βρίσκεστε για το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς στο νησί -ή αν σκοπεύετε να βρεθείτε μέσα στο καλοκαίρι-, θέλω να σας ενημερώσω πως μία από τις ομορφότερες boutique της Ντάπιας, το Sea+Sun, που παραπέμπει σε αντίστοιχες boutique της Νότιας Γαλλίας και της Νότιας Ιταλίας, και που τα περισσότερα από όσα φοράω κατά την παραμονή μου στις Σπέτσες, προέρχονται από τις συλλογές του, φιλοξενεί πλέον και την SS18 συλλογή της Astarte!

Και συνέβη όπως συνήθως: επισκέφτηκα το Sea+Sun κατά την διάρκεια του Πάσχα, κρατούσα την Astarte μου (την οποία κρατάω πλέον παντού), η Αγγελική, η οικοδέσποινα του Sea+Sun ενθουσιάστηκε, και πλέον το πιο αγαπημένο μου brand σε τσάντες, η Astarte, φιλοξενείται σε μία από τις πιο αγαπημένες μου boutique, στο πιο αγαπημένο μου νησί, στον κόσμο όλο!

Κατά την επίσκεψη μου το Πάσχα, στο Sea+Sun, στην Ντάπια…

Και επειδή κάθε -μα κάθε- φορά που κρατάω την ψάθινη με τις λεπτομέρειες από μαύρο φίνο δέρμα Astarte μου, με ρωτάτε που μπορείτε να την βρείτε, αν βρίσκεστε στις Σπέτσες μπορείτε πλέον να την βρείτε εδώ, αν είστε οπουδήποτε αλλού, πατήστε εδώ!

Over the shoulder, over the arm or cross body? It depends on you…

Όπου κι αν βρίσκεστε, να περνάτε υπέροχα!

error: Content is protected !!