ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Minoan garden of delights: Η συλλογή The Artians by Konstantina στο The Pop up Project {Exclusive}!

Οι δημιουργίες της είναι πλημμυρισμένες με αναμνήσεις από τα ομορφότερα καλοκαίρια μου, ενώ δεν υπάρχει Pop up Project που να μην φοράω αποκλειστικά, φανατικά, σχεδόν εμμονικά τα πιο αγαπημένα μου Shirt Dresses της τελευταίας συλλογής της. Από τα εμπνευσμένα prints τους και τα έντονα χρώματα τους αντλώ αστείρευτες δόσεις δύναμης, καλής ενέργειας, καλή διάθεσης και αυτοπεποίθησης. Κάθε φόρεμα της που έχω στη συλλογή μου και μία όμορφη ιστορία, ένα χαμόγελο στα χείλη.

Η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου είναι η Ελληνίδα δημιουργός που δεν χρειάζεται καν να πούμε πολλά, όταν θέλω να παραγγείλω άλλο ένα από τα signature καφτάνια για μία ιδιαίτερη εμφάνιση μου.

Της λέω το ύφος και μου δείχνει το απόλυτα σωστό ρούχο. Βλέπει τη λάμψη στα μάτια μου και επιλέγει το print που θα αναδείξει τον ενθουσιασμό τους. Της λέω το νησί που θα πάω, και επιλέγει το μπλε της θάλασσας του.

Εμπνευσμένη από το μινωικό πολιτισμό, τις χαρούμενες πολύχρωμες τοιχογραφίες και την τέχνη του που ύμνησε τις χαρές της ζωής σε μια κοινωνία που η γυναίκα είχε περίοπτη θέση είναι η συλλογή της Konstantina των The Artians για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022.

Είναι μια συλλογή που αποτελείται από all day outfits, πουκάμισα, shirt dresses, αερικές φούστες, signature καφτάνια που φέρουν τα μοναδικά prints του brand και στοχεύουν να φορεθούν στις resort εξορμήσεις μας αλλά και στην καθημερινότητα μας στην πόλη από γυναίκες που τολμούν να δηλώσουν έντονα την παρουσία τους.


Κυριαρχούν τα έντονα , ζωηρά χρώματα που θέλουν να υποδηλώσουν τη χαρά της ζωής που αντλείται από τη φύση και τα απλά καθημερινά πράγματα.


New entry για το φετινό καλοκαίρι αποτελούν τα μαγιό του brand με τα exclusive prints τους και τις structured φόρμες τους που είναι σχεδιασμένα να κολακέψουν όλα τα γυναικεία σώματα με έναν retro αέρα.

Αέρινα καφτάνια και stylish σορτς κάνουν matching με τα μαγιό δίνοντας έναν κοσμοπολίτικο retro glam beachwear.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

Θα είμαι εκεί, να σας υποδεχθώ για άλλη μία φορά, φορώντας μία -ή όχι μόνο- από τις συγκλονιστικές δημιουργίες της! Αγαπημένη μου καλή επιτυχία!

error: Content is protected !!