ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Mini Cools: Ήρθε το πιο cool brand αξεσουάρ για παιδιά!

Αυτό είναι το υπέροχο σύμπαν των MINI COOLS. Ένα σύμπαν γεμάτο χρώματα, λάμψη και φωτεινά χαμόγελα. Το νέο ελληνικό brand παιδικών αξεσουάρ δημιουργήθηκε σαν μια ωδή στη χαρά και την αστείρευτη παιδική ενέργεια και έχει ήδη κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με την πρωτότυπη και πολύχρωμη αισθητική του. Πηγή έμπνευσης αποτελούν οι μικροί μας ήρωες με τη μεγάλη καρδιά και την ατρόμητη φύση τους, που θέλουν να ξεχωρίζουν, είναι cool, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ζωηρή φαντασία. Τα παιδιά με ισχυρή προσωπικότητα και δυναμισμό, που τολμούν να εκφράζουν τη μοναδικότητά τους είναι δεδομένο πως θα λατρέψουν τα MINI COOLS.

Αστραφτεροί κρύσταλλοι στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου κοσμούν ονειρεμένα αξεσουάρ για τα μαλλιά και εντυπωσιακά σετ κοσμημάτων που μοιάζουν αληθινά και περιλαμβάνουν κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και βραχιόλια. Sticker books με εκατοντάδες αυτοκόλλητα προορίζονται για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και δημιουργικής έκφρασης, καθώς μπορούν να κολληθούν στο πρόσωπο, το σώμα, τα ρούχα, τα νύχια, τις τσάντες και φυσικά στις χειροτεχνίες, ενώ από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα πιο στυλάτα γυαλιά ηλίου. Όλα τα προϊόντα MINI COOLS, εκτός από τα ευφάνταστα σχέδια και τα παιχνιδιάρικα ονόματα, ξεχωρίζουν για την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα που τα καθιστά ανθεκτικά στο χρόνο και τη χρήση από παιδιά, ενώ είναι κατασκευασμένα από ασφαλή, μη τοξικά υλικά και έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς της Ε.Ε.

Το δώρο που πάντα θα κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ένα παραμυθένιο gift box MINI COOLS γεμάτο θησαυρούς! Φανταστείτε τη στιγμή που ένα παιδί ανοίγει την ποπ κατακόκκινη συσκευασία και από μέσα ξεχύνονται χρώματα και λάμψεις κάνοντας τα μάτια του να αστράφτουν και τη φαντασία του να ταξιδεύει. Μην περιμένετε κάποια ιδιαίτερη περίσταση, γενέθλια, πάρτι και play dates για να χαρίσετε στιγμές μαγείας στα παιδιά. Κάθε μέρα, ακόμη και η πιο μουντή, αξίζει να γεμίσει με φως, γέλια και αναμνήσεις.

Φιλοσοφία των MINI COOLS είναι ότι τα παιδιά είναι το μέλλον και χρέος μας είναι να χτίσουμε γι’αυτά έναν καλύτερο κόσμο. Έναν κόσμο που αποδέχεται και επικροτεί την αυθεντικότητα και τη διαφορετικότητα, χωρίς διακρίσεις και τα παροτρύνει να ονειρεύονται, να εκφράζονται, να είναι ελεύθερα ο εαυτός τους. Όραμα των MINI COOLS είναι να χαρίσουν απλόχερα χαμόγελα σε κάθε παιδί και για να το επιτύχουν συνεργάζονται με την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί». Μέρος των εσόδων από κάθε πώληση του best-seller σετ «Big at Heart» αφιερώνεται στους σκοπούς της ένωσης που εδώ και δεκαετίες παρέχει στήριξη σε χιλιάδες παιδιά ετησίως, ανεξαρτήτου θρησκείας και φυλής.

Τα MINI COOLS επιθυμούν να ταυτίσουν το μοναδικό στυλ με τον σεβασμό στον άνθρωπο, αλλά και το περιβάλλον. Έχοντας λάβει υπόψη την ανάγκη για βιωσιμότητα, για τις αποστολές τους συμμετέχουν στο πρόγραμμα της DHL «GoGreen Climate Neutral», το οποίο συμβάλλει στη μείωση εκπομπών άνθρακα και έχουν λάβει την πιστοποίηση «Green Dot» προνοώντας για την καταβολή τέλους ανακύκλωσης των συσκευασιών τους. Οι τελευταίες μάλιστα είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να μην απορρίπτονται μετά το άνοιγμα, αλλα να επαναχρησιμοποιούνται ως κοσμηματοθήκες ή κουτιά αποθήκευσης.

error: Content is protected !!