ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Millennialskin: “Μωρό μου, μου δανείζεις το concealer σου?”

Δεν ξέρω εάν γνωρίζετε τα νέα. Επίσης δεν ξέρω αν ο δικός σας άνδρας δανείζεται κάποια από τα είδη μακιγιάζ σας. Λίγη πούδρα ή το concealer σας…. Σε κάθε περίπτωση, ο οίκος Dolce&Gabbana παρουσίασε στο Μιλάνο την ανδρική συλλογή Fall-Winter 2019 με μια σειρά από looks εμπνευσμένα από το concept “Eleganza”.
Με την ευκαιρία, και εκπληρώνοντας το όραμα των σχεδιαστών, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα έχοντας στο πρόσωπο μια φυσική λάμψη, αποτέλεσμα των προϊόντων της σειράς Millennialskin.

Η συγκεκριμένη σειρά δημιουργήθηκε με έμπνευση από το σύγχρονο lifestyle των millennials, που επιθυμούν ένα φυσικό, λαμπερό και άμεσο αποτέλεσμα, και διαθέτει το Millennialskin On-The-Glow Tinted Moisturizer καθώς και το Millennialskin On-The-Glow Longwear Concealer.

Λοιπόν, η νέα ενυδατική με χρώμα Millennialskin On-The-Glow Tinted Moisturizer τελειοποιεί την επιδερμίδα προσφέροντας ένα φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα που δε χρειάζεται κανένα φίλτρο του Instagram. Γρήγορα και αποτελεσματικά, η επιδερμίδα είναι λαμπερή και ενυδατωμένη. Επίσης, χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεση του, προστατεύει την επιδερμίδα από βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος με ένα συνδυασμό φίλτρων UVA και UVB που εξασφαλίζουν στην επιδερμίδα λάμψη και νεανική όψη. Διαρκεί έως 8 ώρες, βοηθώντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα να ανταπεξέρχεται στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής των millennials!

Για όποιον millennial ενδιαφέρεται, η Millennialskin On-The-Glow Tinted Moisturizer είναι διαθέσιμη σε δέκα αποχρώσεις, από την απόχρωση Porcelain για τις πιο ανοιχτές επιδερμίδες, μέχρι την απόχρωση Sable για τις πιο σκούρες, ενώ το concealer της σειράς Millenialskin On-The-Glow Longwear Concealer είναι το ιδανικό προϊόν κάλυψης ατελειών: με μια μόνο κίνηση, εξομαλύνει τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές γραμμές και τις κηλίδες, αφήνοντας την επιδερμίδα ανανεωμένη και υγιή. Διατίθεται σε επτά αποχρώσεις, από την απόχρωση Ivory έως την Amber, παρέχοντας ελαφριά κάλυψη που διαρκεί έως και δώδεκα ώρες.

error: Content is protected !!