ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Miele μας περιμένει στο lounge της, παρέα με τον Στέλιο Παρλιάρο!

Η Miele, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των οικιακών και επαγγελματικών συσκευών είναι ο ασημένιος χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ στηρίζοντας το θεσμό και παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό κάθε σύγχρονης κατοικίας με τεχνολογία αιχμής και κορυφαίο design διαχρονικής κομψότητας.
To ΕΣΩ​ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018 ​στις 17:00 για 7η συνεχόμενη φορά στη μεγάλη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η ημερίδα ΕΣΩ συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία στο 2ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών να περιηγηθούν στο Miele lounge που θα έχει στηθεί ειδικά για την συγκεκριμένη ημερίδα, να γνωρίσουν τις νέες συσκευές της εταιρείας, να δουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σύγχρονη κατοικία και να μιλήσουν με τους εξειδικευμένους σύμβουλους της εταιρείας για τις προτάσεις που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες. Θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους από τις μηχανές καφέ της Miele ενώ στο κεντρικό break του συνεδρίου, στις 19.30 στο Miele lounge ο Στέλιος Παρλιάρος θα δημιουργεί live για τους συμμετέχοντες μοναδικές γεύσεις.

error: Content is protected !!