Μια ξεχωριστή βραδιά για τα μέλη του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών»

20/01/2020 • LIFESTYLE

Tα μέλη του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών», συναντήθηκαν στο νέο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αριστουργηματικά έργα τέχνης μεγάλων ονομάτων της νεότερης και σύγχρονης ευρωπαϊκής πρωτοπορίας, καλωσορίζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο τη νέα χρονιά.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝΑΞΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ) ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ

ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ

ΑΝΝΑ ΓΡΙΜΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ

ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΗΣ ( ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΕΛΙΖΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ ( ΑΝΤΙΠΕΡΙΑΡΧΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ) ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ

ΑΜΑΛΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα. Δήμητρα Κ. Φιλίππου έκανε ένα μικρό απολογισμό των εκδηλώσεων της χρονιάς που πέρασε και ανακοίνωσε τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου για το 2020, ενώ ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν την Θεατρική ομάδα του 69ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών, υπό την διδασκαλία της ηθοποιού και μέλους του Συλλόγου κας. Δήμητρας Καρακωνσταντή.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons