ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μια ξεχωριστή εμπειρία υψηλής αρωματοποιίας!

Με αφορμή το νέο κομψό counter της στο attica City Link, η KILIAN καλωσόρισε digital beauty editors, influencers και celebrities σε ένα ξεχωριστό event, όπου υπό τη συνοδεία cocktails εμπνευσμένων από τα εμβληματικά χειροποίητα αρώματα του brand, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στο μυσταγωγικό κόσμο που έχει δημιουργήσει ο Kilian Hennessy, ανακάλυψαν τις αρωματικές συλλογές και την έμπνευση πίσω από αυτές και κλήθηκαν να εξερευνήσουν τις πιο καλά κρυμμένες πτυχές του εαυτού τους, μέσω των τολμηρών δημιουργιών KILIAN.

Την αδυναμία μου στο συγκεκριμένο brand την γνωρίζετε, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και φυσικά από το επίσημο δείπνο που διοργάνωσε το Fay’s Control για να υποδεχθούμε τα εμβληματικά αρώματα του Kilian Hennessy στην χώρα μας.

Η Χριστίνα Κοντοβά

Η KILIAN προσφέρει μία μεγάλη συλλογή αρωμάτων στα πλαίσια τεσσάρων οσφρητικών οικογενειών – The Fresh, The Narcotics, The Cellars και The Smokes, όλα εμπνευσμένα από τα σκοτεινά κελάρια με κονιάκ που καθόρισαν τις παιδικές εμπειρίες του Kilian. Το brand εξερευνά τον τρόπο που ένα άρωμα ‘αγγίζει’ δυναμικά, αόρατα και αμετάκλητα εκείνον που το φοράει. Η Kilian, εμονευσμένη από τον Kilian Hennessy, δημιουργεί πολυτελή αρώματα. Όταν δημιούργησε το brand, στόχος του Kilian ήταν να επαναφέρει την αρωματοποιία στο επίκεντρο της προσοχής και του θαυμασμού προκειμένου να αποκτήσει τη δόξα και το σεβασμό που κατείχε στο τέλος του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα. Για τον Kilian ήταν πολύ ουσιώδης η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ διαχρονικότητας και των σύγχρονων τάσεων.

Βασίλης Ζούλιας

Ο Σπύρος Ξυλάς και η Genevieve Majari

Η Μαρία Παπαθανασίου, Founder & Managing Director τηςOutstand Communications, η Εύη Κλαουδάτου, Διευθύντρια Marketing στα Πολυκαταστήματα Attica και η Πέπυ Σιούτη, Διευθύντρια KILIAN & Luxury Brands

Η Αγγελική Παναγιωτακάκου, Project Manager στα Πολυκαταστήματα Attica και η Δήμητρα Μορισαίου, Marketing Manager KILIAN

Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης

Η Ζέτα Τσακούμη με την Ηρώ Βαούτση, PR & Consumer Engagement Coordinator KILIAN

Η Δέσποινα Ισοπούλου και ο Κωνσταντίνος Παπαθωμάς

Το brand αντικατοπτρίζει ιδανικά την προσωπικότητα του Kilian Hennessy και πετυχαίνει αβίαστα την απόλυτη συμμαχία μεταξύ κομψότητας και αδιαπραγμάτευτης πολυτέλειας.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!