Μία βραδιά πολλών αστέρων στην αγκαλιά της Ακρόπολης για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα!

28/06/2022 • IT'S CHIC TO BE GREEK, LIFESTYLE

Με όλη τη λαμπρότητα που του αναλογεί πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής το Φιλανθρωπικό Δείπνο – Gala στο Μουσείο Ακρόπολης, αφιερωμένο στον Desmond Child και τους φίλους του που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη χθεσινή συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με σκοπό την υποστήριξη του του αιτήματος της Ελλάδος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Rita Wilson-Desmond Child-Cutis Shaw

Γιώργος Σταμπόλης-Φοίβος-Νίκος Σταμπολίδης

Desmond Child-Nyro Child-Roman Child-Curtis Shaw

Kris Willis-Φοίβος-Αμαλία Καντερέ

Rita Wilson-Νίκος Σταμπολίδης-Desmond Child

Paul Williams

Alice Cooper-Cheryl Goddard

Κάτια Ζυγούλη-Σάκης Ρουβάς

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Δήμαρχος Αθηναίων κος Κώστας Μπακογιάννης, η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, η κυρία Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Σταθερής & Κινητής της COSMOTE και τέλος μίλησε ο ίδιος ο Desmond Child που για άλλη μία φορά αναφέρθηκε στην αγάπη του στην Ελλάδα που τη θεωρεί το δεύτερο σπίτι του και φυσικά τόνισε την υποστήριξη του στο αίτημα της Ελλάδος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Κώστας Μπακογιάννης, Σία Κοσιώνη

Νίκη Κεραμέωας-Σάκης Ρουβάς-Φοίβος

Φοίβος-Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης-Alice Cooper-Cheryl Goddard

Rita Wilson-Desmond Child-Paul Williams

Rita Wilson-Μιμή Ντενίση

Προηγήθηκε ξενάγηση των καλλιτεχνών από τον Γενικό Διευθυντή του Μουσείου Ακρόπολης καθηγητή κ. Νικόλαου Σταμπολίδη, ο οποίος και εκπροσώπησε τη χώρα μας και το αίτημά της στη Διακυβερνητική Επιτροπή της UNESCO για την Επιστροφή των Πολιτιστικών Αγαθών στις Χώρες Προέλευσης το Μάιο του 2022.

ΗΡΩ ΒΑΧΑΡΗ-ΚΑΜΠΑΝΗ ALICE COOPER CHERYL GODDARD ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Τα λαμπρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον θρυλικό Desmond Child σε μια ζωντανή συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, χθες το βράδυ, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μια ανιδιοτελής χειρονομία από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και τους εξαιρετικούς φίλους του!

ROBERT SULLIVAN BONNIE TYLER

ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΑΙΜΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ COSMOTE, DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΤΩΧΗΣ

Μαρία Θεμελή, Bonnie Tyler, Μαριλένα Παπαχρήστου

ΑΛΕΞΗΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΙΑΓΚΟΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Alice Cooper, η Bonnie Tyler, η Rita Wilson, ο Σάκης Ρουβάς, οι The Rasmus, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Leo Dante, ο Kip Winger, ο Chris Willis, η Tabitha Fair, ο Justin Benlolo και ο Andreas Carlsson!
Μαζί για την Ελλάδα, μαζί για τον Παρθενώνα! Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ ΡΙΤΑ ΓΟΥΙΛΣΟΝ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ ΒΑΣΩ ΤΣΙΝΤΖΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ

ΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

Ο Desmond Child εκτός από ιδιοφυής καλλιτέχνης είναι και ένας ανιδιοτελής φιλέλληνας. Πάντα αισιόδοξος και οραματιστής, αγκαλιάζει και στηρίζει τον δίκαιο σκοπό της εκστρατείας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Των Γλυπτών που όλοι οι Έλληνες αλλά και ένα σημαντικό μέρος της διεθνούς κοινής γνώμης περιμένουν να τα δουν να συναντούν τα αποκομμένα «αδέλφια» τους στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.

Ο ίδιος Desmond Child στέλνει το δικό του μήνυμα του προς το ελληνικό και διεθνές κοινό για τη συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENOΝ:

«Eίμαι τόσο ενθουσιασμένος που έρχομαι με το show, DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON στην Αθήνα, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Θα είναι μια μαγευτική βραδιά γεμάτη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου. Ζωντανά στη σκηνή θα βρεθούν μαζί μου οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Sakis Rouvas, Leo Dante, The Rasmus, Kip Winger, George Lembesis, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo, Andreas Karlsson! Θα είναι μία και μοναδική, ανεπανάληπτη συναυλία ζωής, όπου η ροκ μουσική θα συναντήσει μια κλασική ορχήστρα, στο λίκνο του πολιτισμού και της κουλτούρας, παρουσιάζοντας μερικές από μεγαλύτερες επιτυχίες μου: Livin’ On A Prayer, You Give Love A Bad Name, I Hate Myself For Loving You, Dude Looks Like A Lady, Poison, Kings & Queens, Beautiful Now, I Was Made For Lovin’ You, Livin’ La Vida Loca! Αυτή η ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιείται για την υποστήριξη της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, για να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και να συγκεντρώσει κεφάλαια υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στο σπίτι τους. Έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου εδώ και δεκαετίες και αγαπώ αυτή τη χώρα με όλη μου την καρδιά! Τη νιώθω πραγματικά σαν δεύτερο σπίτι μου» 

Ακριβώς αυτό ήταν και το μήνυμα της λαμπρής εκδήλωσης στο Μουσείο Ακρόπολης αλλά και της χθεσινής συναυλίας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με τον Desmond Child και τους διάσημους φίλους του να τραγουδούν για την Ελλάδα.

Όλα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στη μαγική συναυλία υπέρ της Επιστροφής των Γλυπτών μας στην Ελλάδα, σε λίγο στο Fay’s Control. 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency, Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons