Μια βραδιά για τα παιδιά της Στοργής με τηv Άννα Βίσση

16/12/2017 • LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Gala του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».
Στο κατάμεστο και υπέροχα στολισμένο με τη φροντίδα των Αντυ και Τίτη Δάνου, ballroom του ξενοδοχείου Hyatt στη Θεσσαλονίκη, το κοινό της πόλης και οι φίλοι της Στοργής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά.
Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ», κυρία Τίμη Μπακατσέλου, απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για το έργο του Συλλόγου , το οποίο περιλαμβάνει 22 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς με περίσσευμα αγάπης για τα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους. Σημαντικό έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» αποτελεί το πλήρως εξοπλισμένο Αιματολογικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και έναν χρόνο λειτουργεί ο Ξενώνας Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά, που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της «ΣΤΟΡΓΗΣ».
Την βραδιά λάμπρυνε με την παρουσία της η Άννα Βίσση, με μια μοναδική παράσταση ειδικά για τη «ΣΤΟΡΓΗ». Η κα Βίσση την προηγουμένη της εκδήλωσης σε συγκινητική ατμόσφαιρα επισκέφθηκε τον Ξενώνα και ενημερώθηκε για το έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ».
Επιπλέον, ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε το fashion performance της χορηγού εταιρίας DOCA που παρουσίασε μέρος της συλλογής Φθινόπωρο- Χειμώνας 17-18.

Άννα Βίσση, Τίμη Μπακατσέλου

Άννα Βίσση, Νίκη Βίσση, Γιώργος Ντάβλας

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών.

Γιάννης Γκόφας, Άννα Βίσση, Χαρά Γκόφα. Η Gofas Jewelry ήταν ένας από τους χορηγούς της βραδιάς

Η Μαρία Χατζηαναστασίου και ο Νίκος Ναούμ, Χορηγός Medicosmetic

Ζίζη Συμεωνίδου, Πόλυ Στεφάνου

Χάιδω Τσάνταλη, Βουλγαράκη Στέλλα, Άννυ Φόλια

Δέσποινα Πορτοκάλη, Αλέξανδρος Διαμαντής

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons