ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μια συγκινητική χειρονομία στην μνήμη του αγαπημένου μας Bar-Bar

H κυρία Αλίκη Περρωτή και ο κύριος Seth Frank θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους φίλου, του αείμνηστου δημοσιογράφου και συγγραφέα Κώστα Παναγιωτόπουλου ή αλλιώς Bar-Bar, πρόσφεραν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» χρηματικό ποσόν, υποστηρίζοντας έτσι για άλλη μια φορά το έργο του Συλλόγου.

Ένα έργο στο οποίο ο Κώστας Παναγιωτόπουλος πίστεψε βαθιά και πρόβαλε αδιάλειπτα μέσα από την αρθρογραφία του, τα τελευταία 27 χρόνια της ζωής του.

Τον ευχαριστούμε, τους ευχαριστούμε!

Αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη της κυρίας Αλίκης Περρωτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων πριν από μερικούς μήνες.
Στη φωτογραφία μαζί με την κυρία Περρωτή εικονίζονται η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, οι κυρίες Τζωρτζίνα Γυφτοπούλου Έλληνα, Μελίνα Δασκαλάκη, Ντόρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου, Αικατερίνη Μεταξωτού, Αλίνα Μινέττα, Ελευθερία Μωραϊτάκη Πικρού, Αφροδίτη Πλακιωτάκη Δωρίτη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Χριστίνα Τσατσάκη, και Βίκυ Φιλίππου, μέλη του Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου και ο Κώστας Παναγιωτόπουλος (Bar-Bar).

error: Content is protected !!