ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μία limited edition συλλογή από την The Artians by Konstantina exclusively για το The Pop Up Project at The Foyer!

ΟΚ, το brand The Artians by Konstantina αλλά και η σχεδιάστρια του Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχει καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια στη συνείδηση του πιο απαιτητικού κοινού τόσο για τα ευφάνταστα prints της όσο για τα σχέδια της, που χωρίς να επαναλαμβάνονται, έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της.
Για το κοινό του Fay’s Control, οι δημιουργίες της είναι ταυτισμένες με τις περισσότερες εμφανίσεις μου, τα prints της απεικονίζουν τα ομορφότερα καλοκαίρια μου, ενώ κάθε φορά που με ρωτάτε για ένα φόρεμα μου, η απάντηση είναι το όνομα της δημιουργού με τα πιο εμπνευσμένα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Και η συλλογή μου από τα αέρινα shirt dresses της, όλο και μεγαλώνει.
Με τη τελευταία της συλλογή, η σχεδιάστρια που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε ΗΠΑ, Βόρεια Ευρώπη και αραβικές χώρες, τίμησε τον μινωικό πολιτισμό και τη χαρά της ζωής.
Μετά την επιτυχία που γνώρισε η συλλογή «Potnia» και τα διθυραμβικά σχόλια όλων των ειδικών της μόδας γι’ αυτήν, η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις εμπνεύσεις της, που συνήθως αντλούνται πολύ μακριά από την πεπατημένη.

Η The Artians by Konstantina, που δεν λείπει από κανένα Pop up Project μιας και το κοινό του λατρεύει τις δημιουργίες της, δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από την πρώτη exclusive διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην αγκαλιά του ωραιότερου θεάτρου της χώρας, στη νέα αστική γειτονιά της πόλης. Η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου σχεδιάζει ειδικά για το The Pop Up Project at The Foyer, μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια για να διατεθούν αποκλειστικά στο πρώτο Pop up project που θα αποτελέσει συγχρόνως και τη μεγάλη γιορτή του CityLink στην καρδιά της Βουκουρεστίου.


Puffy μαντώ, exclusive prints πουκάμισα, structured φούστες και φορέματα σε silk και κρεπ υφάσματα είναι ό,τι αποκάλυψε στο Fay’s Control για αυτή τη συλλογή, που με τίτλο “Adored by the Gods”, αντλεί έμπνευση για άλλη μια φορά από τον ελληνικό κόσμο της αρχαιότητας, με σημεία αναφοράς ιερά ζώα – σύμβολα που λατρεύτηκαν απ τους Αρχαίους θεούς.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή “Adored by the Gods”μπορείτε να τη βρείτε στο {exclusive} The Pop up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 22:00′ το βράδυ, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!