Μία υπερπαραγωγή στο Παλλάς για έμπειρους ταξιδιώτες…

03/06/2016 • LIFESTYLE

Το σύνθημα δίνεται και η παράσταση αρχίζει με το Versus travel να διοργανώνει μια υπερπαραγωγή στο θέατρο Παλλάς για όλους τους ταξιδιώτες που το επιλέγουν και το στηρίζουν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους εδώ και χρόνια. Πρωταγωνιστής στην μεγάλη βραδιά που διοργάνωσε το διεθνές ταξιδιωτικό γραφείο ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος παρουσίασε μεταξύ άλλων την εκδήλωση, τραγούδησε και ξεσήκωσε με τη χαρισματική του ικανότητα, τα ξεκαρδιστικά του αστεία και τα τραγούδια του το κοινό που παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την εκδήλωση.

er1

Η συμμετοχή των ταξιδιωτών του Versus ήταν εντυπωσιακή γεμίζοντας πλήρως το θέατρο Παλλάς, τη χωρητικότητα του οποίου οι διοργάνωνες αύξησαν τοποθετώντας καθίσματα ακόμα και στο πιτ της ορχήστρας. Η όλη εκδήλωση έδωσε μια ταξιδιάρικη νότα στον ιστορικό χώρο της Αθήνας. Την παράσταση, η οποία χαρακτηρίστηκε σαν μια από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τουριστική εταιρεία, πλαισίωσαν και άλλα δρώμενα όπως τα κρουστά της ομάδας «Ηχόδρασης» του Νίκου Τουλιάτου, εναέριοι χορευτές και ακροβάτες, μεταξύ των οποίων και ολυμπιονίκες μας, μπαλέτο από χορευτές που εκτέλεσαναποσπάσματα κλασικού έργου Paquita εντυπωσιακή ομάδα χορευτών φλαμένγκο και άλλες πολλές εκπλήξεις που περίμεναν τους παρευρισκόμενους.

er2

er7

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Ευάγγελος Κατσιμίχας με μια χαρακτηριστική άνεση επικοινωνίας και αμεσότητας με το κοινό και ένα συναισθηματικό λόγο που συγκίνησε, ευχαρίστησε τους ταξιδιώτες του Versus που βρίσκονται δίπλα του τόσα χρόνια.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΠΑΡΑΚΟΥ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΠΑΡΑΚΟΥ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

ΤΖΙΝΑ ΤΣΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

ΤΖΙΝΑ ΤΣΑΝΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ, ΝΤΟΡΙΤΑ ΠΕΤΡΑΤΖΑ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ, ΝΤΟΡΙΤΑ ΠΕΤΡΑΤΖΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ ΕΛΕΝΑ ΕΛΕΝΑ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΠΑΡΑΚΟΥ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΠΑΡΑΚΟΥ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons