Μία Ελληνική ιστορία…

02/07/2015 • IT'S CHIC TO BE GREEK

The story behind Kayak…A Greek story…

 

Η Kayak είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993.

Αρχή της είναι να προωθεί έναν αγνό τρόπο διατροφής. Χρησιμοποιεί μόνο φυσικές πρώτες ύλες χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή χημικών συστατικών. Όλα τα προϊόντα της, παρασκευάζονται μετά από εκτενή έρευνα και πολλές γευστικές δοκιμές με τα καλύτερα φρέσκα υλικά όπως φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα, σαν να τα έφτιαχνε κάποιος στο σπίτι του.

Τα παγωτά Kayak είναι Ελληνικά και βασίζονται σε μοναδικές συνταγές. Η συλλογή τους αποτελείται από κλασικές αλλά και gourmet γεύσεις που διακρίνονται και υπερέχουν σε κάθε γαστρονομική τάση.  Το βραβευμένο για την καινοτομία του Kayak Greek Frozen Yogurt προσφέρει απόλυτη δροσιά, φρεσκάδα και γεύση χωρίς τις θερμίδες. Είναι φτιαγμένο με τη μυστική αυθεντική συνταγή, με πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, σε ότι γεύση μπορείς να φανταστείς και πάντα κρύβει μια έκπληξη μαγική…

 Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή..” Οικογένεια Σταυρίδη – Kayak.

One Response to Μία Ελληνική ιστορία…

  1. salome says:

    Παντα υποστηρίζεις τις Ελληνικές εταιρείες!!!! Ευχαριστούμε !!!! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons