Ο παράδεισος των Connaisseurs…

03/06/2014 • GET, GO

Άνοιξε τις πόρτες πριν μερικούς μήνες και μας προσκαλεί με την ευγένεια που το χαρακτηρίζει σε ταξίδια γευσιγνωσίας διαφορετικών προορισμών –από κρασιά και τσάγια ως μουστάρδες και ξύδια αλλά και σε design αναζητήσεις με εξαιρετικά υψηλής αισθητικής αντικείμενα για το σπίτι. Πόσες φορές το έχω επισκεφτεί μέσα σε αυτούς τους μήνες…

I think I'm in heaven...

I think I’m in heaven…

Les Connaisseurs...

Les Connaisseurs…

Το νέο Les Connaisseurs στο Golden Hall, όπως και εκείνο του Κολωνακίου, είναι ο χώρος όπου κρύβονται οι μικρές μας επιθυμίες και για αυτό αποτελεί τον παράδεισο που μας λύνει τα χέρια για υπέροχα δώρα κάθε περίστασης…

Baobab

Baobab

Με όχημα την παράδοση που ξεκίνησαν το 1989 η Χαρούλα και ο Μενέλαος Παπαϊωάννου, οι αδελφές Λιάνα και Κάλλια Πατρώνη εμπλουτίζουν τις συλλογές με επιλογές που αντέχει η σημερινή κρίση, πάντα όμως με γνώμονα την υψηλή ποιότητα.
Αυθεντικές και λεπτές γεύσεις, καθώς και προϊόντα μικρών παραγωγών που γνωρίζουν στα ταξίδια τους, όπως και συλλογές Art de la Table ανταποκρίνονται απολύτως στην αξία που αναζητά ένας connoisseur, και όχι μόνον.

Mazet...

Mazet…

Η πλούσια γκάμα από delicatessen, κρασιά, σαμπάνιες, σοκολάτες πρωταγωνιστεί και στο νέο κατάστημα στο Golden Hall που υποδέχθηκε το κοινό τον Δεκέμβριο του 2013. Τα αγαπημένα foie gras και patés του Ducs de Gascogne, η εξαιρετική ποικιλία τσαγιών Mariage Frères, οι γνήσιες γαλλικές πραλίνες Duc de Praslin, τα εξαιρετικά κρασιά από τη Βουργουνδία και το Μπορντό αλλά και τα κονιάκ του οίκου Menuet, συνθέτουν ανάμεσα σε πολλά άλλα την ποικιλία των προϊόντων που προτείνει το «Les Connaisseurs».

Cipriani

Cipriani

Cipriani 1OK

Mariage Freres

Mariage Freres

Η Κάλλια και η Λιάνα όμως δεν στάθηκαν μόνο στις γαστρονομικές απολαύσεις. Η συσκευασία αλλά και η παρουσίαση παίζει για τις ίδιες πολύ σημαντικό ρόλο, υποστηρίζοντας πως η τέχνη του Art de la Table αλλά και τα αντικείμενα που τη διαμορφώνουν είναι επίσης συνώνυμα του «Les Connaisseurs».

Parcels

Parcels

Είναι ειδήμονες, λοιπόν, στο να μας συμβουλεύσουν για μια σύνθεση-δώρο γάμου, για ένα κρασί που θέλουμε να προσφέρουμε σε φίλους σας ή μια Pol Roger σαμπάνια που θα συνοδεύσει ένα ιδιαίτερο δείπνο.

Pol Roger

Pol Roger

Αξεσουάρ κρασιού, φίνα λινά τραπεζομάντηλα, χειροποίητα μοναδικά σερβίτσια, παραδοσιακές ιαπωνέζικες τσαγέρες αλλά και τα εξαιρετικά κεριά και αρωματικά χώρου Baobab είναι διαθέσιμα στο κατάστημά για εμάς αλλά και έτοιμα να αποσταλούν από το “Les Connaisseurs” σε οποιαδήποτε επιθυμητή συσκευασία αλλά και προορισμό.
Τέλος, για τους connaisseurs του κρασιού που αναζητούν την πιο ποιοτική και ασφαλή μέθοδο παρουσίασης, αποθήκευσης αλλά και παλαίωσης οίνου, το «Les Connaisseurs» είναι η επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας Eurocave, με 37 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, για όλη την Ελλάδα αλλά και με δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών που εκτείνεται σε περισσότερες από 70 χώρες.

Cheval Quancard Reserve

Cheval Quancard Reserve

Jacques Delatour

Jacques Delatour

Monfort Bellevue

Monfort Bellevue

I think I’m in heaven…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons