Μια ανεπανάληπτη sold out συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Μέγαρο Μουσικής!

11/05/2022 • LIFESTYLE

Στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής ο Μάριος Φραγκούλης ενθουσίασε το ενθουσιασμένο κοινό με ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι με την Big Band, με νέο ρεπερτόριο και με εκλεκτό καλεσμένο τον Marc Devigne, συμβάλλοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο στην επίτευξη του ανθρωπιστικού σκοπού της εκδήλωσης του Συλλόγου Θυάτειρα.
Mε την παρουσία τους τίμησαν το Σύλλογο Θυάτειρα σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής, της καλλιτεχνικής και της επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, της Εκκλησίας καθώς και πολλά από τα Επίτιμα και Αρωγά μέλη του Συλλόγου.

Marc Devigne, Μάριος Φραγκούλης.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έπαιξε σε ρυθμούς Jazz και Swing σε μία ανοιξιάτικη συναυλία, γεμάτη ρυθμό και μελωδία. Ο χαρακτηριστικός ήχος της Big Band με τους έντονους ρυθμούς και τα ακούσματα πνευστών και σαξοφώνων μιας άλλης εποχής ανέδειξε τα εμβληματικά τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του American songbook, αλλά και νέες συνθέσεις.

Marc Devigne, Λουκάς Καρυτινός, Μάριος Φραγκούλης.

Ο διεθνώς καταξιωμένος και πολυβραβευμένος Έλληνας μαέστρος Λουκάς Καρυτινός είχε για ακόμη μία φορά την ευθύνη για την τέλεια ερμηνεία της παράστασης κερδίζοντας φυσικά το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.

Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Τίτος, Μάριος Φραγκούλης, Νικόλαος Τουρβάς.

Έφη Πολυζωγοπούλου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Τίτος

Όλγα Καραβερβέρη.

Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Μαρία Τσίφτη, Μαρία Αποστολίδη, Μάριος Φραγκούλης, Marc Devigne, Marc Brooke, Ιωάννα Σαμπράκου, Cybele Παναγιώτου, Έφη Πολυζωγοπούλου.

Ορσάκη Ρουσσέτου, Μαρία Τσίφτη, Μαρία Μιχαλοπούλου, Έλενα Κουλαουζίδου.

Γεώργιος Κορμάς, Μαρία Τσίφτη, Έφη Πολυζωγοπούλου.

Ο Μάριος Φραγκούλης στην παράσταση “My Way” όπως κάθε φορά μας έδωσε απλόχερα μία βραδιά γεμάτη πάθος και μαγεία, ο οποίος, όπως ανέφερε «Η μουσική είναι η ύψιστη μορφή επικοινωνίας για την έκφραση των ανθρώπινων συναισθημάτων, και με τα τραγούδια μας σήμερα, ελπίζουμε να φέρουμε χαρά και έμπνευση σε όλους τους ανθρώπους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Έχουμε την τιμή να μοιραζόμαστε τις αξίες του Συλλόγου Θυάτειρα και στέλνουμε στον Σεβασμιώτατο, σε εσάς κύριε Πρόεδρε και στα αξιότιμα μέλη σας, τις ευχές μας για την 100η επέτειο της Αρχιεπισκοπής!»

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons