ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Melivia’s end of Season Bazaar: Sales up to -80% στις luxury Resort Συλλογές!

Ναι, μπορεί να είναι η ημέρα που περιμέναμε με τρόμο, η ημέρα που διαβάζεις τα περισσότερα μαζεμένα κλισέ στα social media… Η ημέρα της επιστροφής από το καλοκαίρι. Com’on…  Καταρχάς, το καλοκαίρι δεν τελείωσε, είναι ακόμα εδώ, και θα είναι και για πολύ ακόμα. Ναι, μπορεί η ανεμελιά του να στερεύει σιγά σιγά, όμως τα weekend get away θα κρατήσουν έως και το τέλος του Οκτώβρη, στην Ελλάδα ζούμε!
Λοιπόν, σου έχω νέα. Το καλοκαίρι δεν τελειώνει την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου αλλά όταν οι προσκλήσεις που λαμβάνεις όχι μόνο διαδραματίζονται πλέον στην Αθήνα, αλλά απαντάς και θετικά. Και ξεχωρίζεις και την κορυφαία όλων για να βρεις την καλύτερη αφορμή, και να αποφασίσεις πως ναι, πλησιάζει η ώρα για να αφήσεις πίσω σου άλλο ένα καλοκαίρι στο νησί.

Με την οικοδέσποινα του Melivia, Ανθή Ζήση

Αυτή η πρόσκληση έφτασε σήμερα στο mail μου, και στάλθηκε από την Ανθή Ζήση και το Melivia, ένα από τα πιο αγαπημένα μου Resort Concept Stores του παρελθόντος στη Μύκονο που φιλοξενούσε τις πιο luxury Resortwear Συλλογές, που μπορούσες να ονειρευτείς. Δεν ψώνιζα πάντα, οι τιμές τις περισσότερες φορές ήταν απαγορευτικές, όμως δεν υπήρχε περίπτωση να επισκεφθώ την Μύκονο και να μην επισκεφθώ το Melivia, και είτε αποκτούσα ένα κομμάτι από τις ονειρεμένες συλλογές του είτε όχι, εγώ είχα πάρει το άρωμα και την γεύση των κοσμοπολίτικων υπογραφών.


Η Ανθή τα τελευταία χρόνια άνοιξε το Melivia της στο Ψυχικό -έχω αναφερθεί πολλές φορές στο καλύτερο hidden gem της οδού Στρατήγη- και πέρα από τους πιο elegant Οίκους που φιλοξενεί στην boutique της, κάθε Σεπτέμβριο συνηθίζει να κάνει τα καλύτερα end of season bazaar, μιας και οι συλλογές της ανανεώνονται τέσσερις φορές τον χρόνο.


Έτσι, στις 2, 3 & 4 Σεπτεμβρίου, στο Sales Up to -80% bazaar του Melivia, μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες δημιουργίες των brands Piazza Sempione, Fabiana Filippi, Eres, Gaetano Navarra,  Rafaela D’Angelo, Stefano Mortari, Flavia Padovan, JPGaultier beachwear, Siyu,  Kristina Ti, Chloe mare, Ermano Scervino, Laurena Antoniazzi, Prunella, Faliero Sarti, Γιώργο Ελευθεριαδη, όπως και τα piece of art σανδάλια Emmanuela Caruso Capri και Anna Baiguera, σε προσφορές ώστε να μπορούμε όλες να αποκτήσουμε!

Με τα Anna Baiguera πέδιλα μου, που με ρωτάτε ακόμα για αυτά!

Και αυτός ναι, είναι ένας άκρως δελεαστικός λόγος για να επιστρέψω και αποτελεί το πρώτο ραντεβού στην ατζέντα της σεζόν!


It’s good to know: Για όσες κυρίες προτιμούν να κλείσουν το δικό τους prive ραντεβού για να εξυπηρετηθούν μόνες, μπορούν να καλέσουν την οικοδέσποινα του Melivia στο 210.3636439 και να συντονίσουν την επίσκεψη τους για μετά τις 19:00′

error: Content is protected !!