ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Melivia’s end of Season Bazaar: Sales up to -80% στις καλύτερες Resort Συλλογές!

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου αλλά όταν οι προσκλήσεις που λαμβάνεις όχι μόνο διαδραματίζονται πλέον στην Αθήνα, αλλά απαντάς και θετικά. Και ξεχωρίζεις και την κορυφαία όλων για να βρεις την καλύτερη αφορμή, και να αποφασίσεις πως ναι, πλησιάζει η ώρα για να αφήσεις πίσω σου άλλο ένα καλοκαίρι στο νησί.


Αυτή η πρόσκληση έφτασε σήμερα στο mail μου, και στάλθηκε από την Ανθή Ζήση και το Melivia, ένα από τα πιο αγαπημένα μου Resort Concept Stores του παρελθόντος στη Μύκονο που φιλοξενούσε τις πιο luxury Resortwear Συλλογές, που μπορούσες να ονειρευτείς. Δεν ψώνιζα πάντα, οι τιμές τις περισσότερες φορές ήταν απαγορευτικές, όμως δεν υπήρχε περίπτωση να επισκεφθώ την Μύκονο και να μην επισκεφθώ το Melivia, και είτε αποκτούσα ένα κομμάτι από τις ονειρεμένες συλλογές του είτε όχι, εγώ είχα πάρει το άρωμα και την γεύση των κοσμοπολίτικων υπογραφών…

Η Ανθή τα τελευταία τρία χρόνια άνοιξε το Melivia της στο Ψυχικό -έχω αναφερθεί πολλές φορές στο καλύτερο hidden gem της οδού Στρατήγη- και πέρα από τους πιο elegant Οίκους που φιλοξενεί στην boutique της, συνηθίζει να κάνει τα καλύτερα end of season bazaar, μιας και οι συλλογές της ανανεώνονται τέσσερις φορές τον χρόνο.

Σε ένα από τα talk of the town Pop Up end of season bazaar του Melivia, με την Ελένη Στασινοπούλου και την Ανθή Ζήση

Έτσι, στις 8,9 & 10 Σεπτεμβρίου, στο Sales Up to -80% bazaar του Melivia, μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες δημιουργίες των brands Piazza Sempione, Fabiana Filippi, Eres, Gaetano Navarra,  Rafaela D’Angelo, Stefano Mortari, Flavia Padovan, JPGaultier beachwear, Siyu,  Kristina Ti, Chloe mare, Ermano Scervino, Laurena Antoniazzi, Prunella, Faliero Sarti, Γιώργο Ελευθεριαδη, όπως και τα piece of art σανδάλια Emmanuela Caruso Capri και Anna Baiguera, σε προσφορές ώστε να μπορούμε όλες να αποκτήσουμε!

Πέρυσι το Φθινόπωρο, στη Πιάτσα ντι Σπάνια φωτογραφίζω για άλλη μία φορά τη Trinità dei Monti και -φυσικά- ανεβαίνω στη Σκαλινάτα για να απολαύσω τη μοναδική θέα πριν περιηγηθούμε στα στενά γύρω από την πλατεία και συγκεκριμένα στη Via Condotti… Το χειροποίητο μαντήλι από cashmere που φοράω ναι, είναι Faliero Sarti, και όχι αυτό το πραγματικό έργο τέχνης δεν το αγόρασα από την Ρώμη αλλά από το Melivia στο Ψυχικό!

Πρώτη μέρα της επιστροφής μου στην Αθήνα πέρυσι μέσα Σεπτεμβρίου, σε prive dinner στην Προεδρική σουίτα του King George, στο οποίο φοράω σανδάλια Anna Baiguera, που αγόρασα την ίδια ημέρα από το Melivia end of season bazaar, στο Ψυχικό!

Και αυτός ναι, είναι ένας άκρως δελεαστικός λόγος για να επιστρέψω και αποτελεί το πρώτο ραντεβού στην ατζέντα της σεζόν!

Melivia end of season bazaar
8,9 και 10 Σεπτεμβρίου
Sales up to -80% σε Καλοκαιρινές και χειμερινές δημιουργίες

It’s good to know: Για όσες κυρίες προτιμούν να κλείσουν το δικό τους prive ραντεβού για να είναι μόνες λόγω του Covid, μπορούν να καλέσουν την οικοδέσποινα του Melivia στο 210.3636439 και να συντονίσουν την επίσκεψη τους για μετά τις 19:00′

error: Content is protected !!