ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Μεγαλώνοντας ισορροπημένα, επιτυχημένα & χαρούμενα παιδιά»: Ομιλίες της Τζίνας Θανοπούλου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

H Τζίνα Θανοπούλου Ed.M., M.A., Harvard University Συμβουλευτική Ψυχολόγος , παρουσιάζει στο Ιδρυμα Θεοχαρακη 13/3, 20/3 & 27/3  τρεις σημαντικές ομιλίες για ευαισθητοποιημένους γονείς με γενικό τίτλο «Μεγαλώνοντας ισορροπημένα, επιτυχημένα και χαρούμενα παιδιά».

Οι Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο Ίδρυμα Β&Μ Θεοχαράκη

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018
Κλειδιά για να εμπνεύσουν οι γονείς στα παιδιά την καλλιέργεια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, EQ, (Dr. Daniel Goleman Theory) στην παιδική και εφηβική ηλικία. Αυτή η μοναδική Νοημοσύνη μπορεί να φέρει στα παιδιά: αυτογνωσία, αυτοαποδοχή, αυτοπεποίθηση. Eπιπλέον, η καλλιέργεια της Πολλαπλής Νοημοσύνης (Multiple Intelligence Theory: Dr. Howard Gardner). Ποιά ή ποιές νοημοσύνες έχει το παιδί σας και πώς να τις καλλιεργήσετε.
Τρίτη 20 Μαρτίου 2018
Τι πρέπει να γνωρίζουν και να κάνουν ή να μην κάνουν οι γονείς; Ο καταλυτικός και σημαντικός ρόλος της σχέσης του ζευγαριού-γονέων στην καλλιέργεια της συναισθηματικής ισορροπίας, ασφάλειας, εξέλιξης των παιδιών τους. Η σχέση των γονέων μεταξύ τους λειτουργεί σαν καταλυτικός καθρέφτης για την ψυχική ωρίμανση, ανάπτυξη και ισορροπία των παιδιών τους!
Τρίτη 27 Μαρτίου 2018
Μαθησιακές Δυσκολίες / Μαθησιακή Διαφορετικότητα / Διάσπαση Προσοχής / Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ): Γιατί αυτή την εποχή είναι σε έξαρση αυτή η διάγνωση στους μαθητές; Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς και ποιά είναι η πιο σωστή και έγκαιρη παρέμβαση για να βοηθηθούν τα παιδιά σε μαθησιακό και συναισθηματικό επίπεδο;
Οι διαλέξεις θα γίνουν με παρουσίαση θεωρίας, βιωματικών ασκήσεων, ερωτηματολογίων, συζητήσεων, όπου θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε θεωρητικό και πρακτικό/βιωματικό επίπεδο.

Ώρα: 18.00′-20.00′

Πληροφορίες-Κρατήσεις 210 3611206

error: Content is protected !!