Μεγαλειώδης συναυλία της Μαρινέλλας για τους σκοπούς της “Ελπίδας”!

27/01/2020 • GO

Την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», η Πρόεδρος κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με σκοπό να την ανακηρύξει «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» δια βίου, τιμώντας την για τη σπουδαία της προσφορά στο έργο του Συλλόγου.

Η ανακήρυξη της Μαρινέλλας σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου για τη μουσική παράσταση «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – Ο ΜΥΘΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το sold out της πρώτης παράστασης ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020!

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη τύπου

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. «Η παρουσία της Μαρινέλλας στο πλευρό μας σημαίνει πολλά για την «ΕΛΠΙΔΑ» και δηλώνει τη βαθειά της αγάπη για τα παιδιά μας αλλά και την μεγάλη ευαισθησία της. Την ευαισθησία αυτή που άλλωστε εκφράζει με τη μαγευτική της φωνή έχοντας κατακτήσει επάξια, μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των Ελλήνων. Τα τραγούδια της μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε, να ταξιδέψουμε, να ονειρευτούμε. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς με λόγια για να περιγράψει τη συγκλονιστική καλλιτεχνική της πορεία η οποία μετρά έξι δεκαετίες. Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο μια λέξη για να την περιγράψω η λέξη που θα άρμοζε θα ήταν μόνο μια: ΜΥΘΟΣ! Και με συγκινεί πραγματικά το γεγονός πως ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τα παιδιά με μια παράσταση που έχει ακριβώς αυτόν τον τίτλο: Ο ΜΥΘΟΣ! Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας το γεγονός πως η Μαρινέλλα θέλησε να αφιερώσει αυτή τη σπουδαία παράσταση στα 30 χρόνια του Συλλόγου μας και στα παιδιά μας. Και για τον λόγο αυτό θα ήθελα να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τη σπουδαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα. Αμέσως μετά η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην Μαρινέλλα την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου και την ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» δια βίου.

Μαρινέλλα και Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στον Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ

«Ευχαριστώ πολύ για τη σπουδαία τιμή, την οποία κρατώ για πάντα. Είμαι βαθιά συγκινημένη να συμβάλω σε αυτό το όραμα της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Είναι ένα έργο, που με τη βοήθεια όλων, μεγαλώνει όσο περνάνε τα χρόνια. Θέλω να ξέρετε πως είμαι στη διάθεση σας σε ό, τι με χρειαστείτε. Αν μπορώ να συμβάλω με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτό το έργο θα το κάνω με όλη μου την καρδιά. Στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» υπάρχει αγάπη και αυτό είναι το σημαντικότερο. Η Μαριάννα με όλα όσα έχει προσφέρει είναι για εμένα Αγία. Την ευχαριστώ για όλα» είπε εμφανώς συγκινημένη η Μαρινέλλα.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Μαρινέλλα πλαισιωμένες από μέλη των ΔΣ των Συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

It’s good to know: Η μεγαλειώδης συναυλία «Ο ΜΥΘΟΣ» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Λόγω μεγάλης ζήτησης θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη παράσταση στις 17 Φεβρουαρίου 2020. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης και ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».  Προπώληση: www.ticketservices.gr – Καταστήματα Public

Θα είμαστε όλοι εκεί να αποθεώσουμε τον Μύθο-Μαρινέλλα και να συνεισφέρουμε με την παρουσία μας το πολύτιμο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons