Με τις Veronica και Virginia Bocelli στο atelier της Celia Kritharioti!

13/09/2019 • PEOPLE

Ο πιο αγαπημένος τενόρος του κόσμου, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών ο οποίος κατάφερε να φέρει την κλασική μουσική στην κορυφή των διεθνών charts, μουσικός, συνθέτης και παραγωγός, ο πολυτάλαντος Andrea Bocelli, μέγεψε την Αθήνα, με μία μοναδική συναυλία στο κατάμεστο Ηρώδειο.


Λίγο πριν δείτε μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες όλα όσα έγιναν προχθές, κατά την διάρκεια της μαγικής βραδιάς που ήταν αφιερωμένη στον Επίτιμο Πρόεδρο του International Foundation for Greece, μια από τις πιο διακεκριμένες καλλιτεχνικές προσωπικότητες όλων των εποχών, το Fay’s Control μπαίνει στο atelier του Οίκου Celia Kritharioti Couture , όπου συναντάει την σύζυγο και την κόρη του Andrea Bocelli, Veronica και Virginia Bocelli, κατά την διάρκεια της πρόβας τους στα φορέματα που επέλεξε η γνωστή σχεδιάστρια για να εμφανιστούν στην μεγαλειώδη βραδιά.

Η Σίλια Κριθαριώτη παρακολουθεί την πρόβα για την σύζυγο του πιο αγαπημένου τενόρου του κόσμου, Veronica Bocelli.

Veronica και Virginia Bocelli, Σίλια Κριθαριώτη

Λίγο πριν την μεγαλειώδη συναυλία του Andrea Bocelli στο Ηρώδειο

Μητέρα και κόρη φόρεσαν φορέματα με κεντημένη γαλλική δαντέλα σε σιελ απόχρωση και φούστες από οργάντζα με απλικέ δαντέλες. Η ίδια η Veronica έχει επιλέξει κι άλλες φορές δημιουργίες της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, καθώς πριν δύο χρόνια φόρεσε μια ολοκέντητη τουαλέτα Celia Kritharioti Couture, σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του συζύγου της στην Αμερική.
Highlight της βραδιάς ήταν όταν ο Andrea Bocelli κάλεσε στη σκηνή του Ηρωδείου τη γυναίκα του και την κόρη του για να αποχαιρετήσουν το κοινό του!

Backstage μητέρα και κόρη

Ο κορυφαίος και πολυτάλαντος Andrea Bocelli , μέγεψε την Αθήνα, με μία μοναδική συναυλία στο κατάμεστο Ηρώδειο.

Προχθές βράδυ στο κατάμεστο Ηρώδειο

Ο Andrea Bocelli επέδτρεψε μετά από ένα διάστημα πολλών χρόνων, στην Αθήνα και στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού με τη συνοδία της χορωδίας και η συμφωνικής ορχήστρας της ΕΡΤ, την οποία διεύθυνε ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους μαέστρους, ο περίφημος Marcello Rota. Έλληνας guest star ο Βασίλης Λέκκας.

Ο διάσημος τενόρος με την σύζυγο του και την κόρη του, on stage

Η Σίλια Κριθαριώτη με την Μπέσυ Λαιμού, προχθές βράδυ στο Ηρώδειο

Συνεχίζεται…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons