ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1st International Arbitration Forum!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε το «1st International Arbitration Forum», το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της “Ελληνικής Ένωσης Διαιτησίας” και την υποστήριξη του τριμηνιαίου νομικού περιοδικού “ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ”. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε, στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, και άνοιξε με τον χαιρετισμό του Καθηγητή Πολιτικής Δικονομίας Κωνσταντίνου Καλαβρού, γεγονός που ενθουσίασε τους παρεβρισκόμενους νομικούς, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με το θερμό τους χειροκρότημα, δείχνοντας του απέραντο σεβασμό και αγάπη.

Ο Καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας Κωνσταντίνος Καλαβρός με τις κόρες του Χριστίνα Καλαβρού και Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου, που εκπροσώπησαν το Calavros Law Firm – Filios – Babiniotis – Kloukinas

Το «1st International Arbitration Forum» επικεντρώθηκε  στη Διεθνή Διαιτησία ενώ ανέδειξε τους παράγοντες που μπορεί να αναδείξουν την διαιτησία σε χρήσιμο θεσμό.


Κατά τη διάρκειά του συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η Διαιτητική Διαδικασία – ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του Καθηγητή Χρίστου Φίλιου-, το Διαιτητικό Δικαστήριο, η Διαιτητική Απόφαση και  η προσβολή της, καθώς και ειδικά θέματα Διαιτησίας.

Οι δικηγόροι Νικόλας Κατσαρός, Χρίστος Φίλιος και Κωνσταντίνος Παπαδιαμάντης

Χρίστος Φίλιος, Κωνσταντίνος Καλαβρός, Δημήτρης Μπαμπινιώτης, της Calavros Law Firm – Filios – Babiniotis – Kloukinas .

Αθανάσιος Καραλέκας, Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου, Χριστίνα Καλαβρού, Ιωάννα Βεργέτη, Θεμιστοκλής Κλουκίνας

Ο  Καθηγητής της Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Χρίστος Φίλιος, Δικηγόρος και Ομιλητής στην Διαιτητική Συμφωνία

Οι Κεντρικοί Ομιλητές του 1st International Arbitration Forum

error: Content is protected !!