ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με αρώματα πούδρας, κέδρου, πορτοκαλιάς και καραμέλας…

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας του boutique “Nikos Apostolopoulos” στο Κολωνάκι. Οι επώνυμοι λάτρεις της μόδας έδωσαν το παρών στη λαμπερή βραδιά του opening και διασκέδασαν στο party που είχε στηθεί πίνοντας Jagermeister και αναψυκτικά Λουξ και απόλαυσαν χειροποίητες γεύσεις από το Παγωτό.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα unisex αρώματα Eau de Parfum  με την υπογραφή του σχεδιαστή. Πρόκειται για το Eau de Bleu & το Rouge βασισμένα σε δύο από τα βασικά χρώματα του ορατού φωτός. Και τα δύο αποτελούν συνθέσεις φυσικών στοιχείων και όχι συνθετικών.

Τάκης Ζαχαράτος,Μιμή Ντενίση, Νίκος Αποστολόπουλος

Τάκης Ζαχαράτος, Μιμή Ντενίση, Νίκος Αποστολόπουλος

Βασίλης & Ρόη Αποστολοπούλου

Βασίλης & Ρόη Αποστολοπούλου

Τάκης Ζαχαράτος, Έμυ Λιβανίου

Τάκης Ζαχαράτος, Έμυ Λιβανίου

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Γιάννης Καζανίδης, Χριστίνα Παππά

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Γιάννης Καζανίδης, Χριστίνα Παππά

Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ηλίας Ζερίτης

Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ηλίας Ζερίτης

 

Το Eau de Bleu έχει αρώματα κέδρου, αγγειόσπερμου (vetyver), καφέ Αϊτής, λιβανιού, μύρου, αρωματικού κάρνο, πατσουλί, μοσχολίβανου, ρετσίνη από το Σιάμ με μοναδικό άρωμα, λουλούδια λεμονιάς και πορτοκαλιάς και λάβδανο μοσχογάλης που το κάνουν πολύ επιθετικό και ακατανίκητο.

Το Rouge μεταφέρει όλο τον αισθησιασμό της Ανατολής με απολαυστική πούδρα γκουρμέ με αρώματα από εγγλέζικα γλυκά, λιβάνι, βασιλικό, γιασεμί, ξηρά φρούτα ροδάκινα, το σπάνιο κινέζικο λουλούδι οσμανθός, σανδαλόξυλο, κέδρο και καραμέλα.

error: Content is protected !!