ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Μαζί για το Παιδί»: 25 χρόνια προσφοράς σε μια μαγική βραδιά με την Σόνια Γιόντσεβα που μας «ταξίδεψε» με την εκπληκτική φωνή της!

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» γιόρτασε τα 25 χρόνια προσφοράς της σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή με ένα μοναδικό ρεσιτάλ, της κορυφαίας υψίφωνου Σόνιας Γιόντσεβα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ. Σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσκάλεσε φίλους, συνεργάτες και υποστηρικτές για να γιορτάσει το ξεχωριστό και σημαντικό της έργο στην Εθνική Λυρική Σκηνή η οποία ήταν σημαντική αρωγός σε αυτή την βραδιά όπου ο Πολιτισμός αποτέλεσε τον κύριο συνδετικό κρίκο για να εκφραστεί η προσφορά στα παιδιά. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου-Αλεξάνδρα Μαρτίνου Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η κορυφαία υψίφωνος Σόνια Γιόντσεβα, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, «έντυσε» με την φωνή της αυτή την τόσο σπουδαία βραδιά με αποσπάσματα από διάσημες όπερες του Πουτσίνι, συνοδευόμενη από την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και τον τενόρο Μαρίν Γιόντσεφ, υπό τη διεύθυνση του Φιλίπ Ωγκέν.

Σόνια Γιόντσεβα, υψίφωνος, Μαρίν Γιοντσεφ, Τενόρος, μάγεψαν τους υψηλούς καλεσμένους της συγκλονιστικής αυτής βραδιάς

Το συγκινητικό βίντεο Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή βίντεο με ιστορίες που αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ωφελούμενοι, εθελοντές, εργαζόμενοι και συνεργάτες μοιράστηκαν με το κοινό την εμπειρία τους σε σχέση με την συμβολή της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Αλεξάνδρα Μαρτίνου-Μαζί για το Παιδί, Νέλλος Κανελλόπουλος , Πρόεδρος Ιδρύματος Π.& Α. Κανελλοπούλου, Χορηγού της εκδήλωσης

Ντένης Ηλιάδης, Αλίκη Μαρτίνου

Δούκισσα Νομικού, Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Ελένη Κόκκαλη, Έλλη Στάη

Το βίντεο προκάλεσε την συγκίνηση των παρευρισκομένων ενώ παράλληλα άφησε ένα αποτύπωμα του έργου που προσφέρει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στην ελληνική κοινωνία τα 25 χρόνια λειτουργίας της. Στην συνέχεια την σκυτάλη έλαβε η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Rebecca Irvin-Υπεύθυνη του Rolex Institute, Ναταλία Συγγελίδη, Ηρώ Βαχάρη Καμπάνη- Διευθύνουσα Σύμβουλος Rolex Hellas, Αλεξάνδρα Μαρτίνου -Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Yann Du Pasquier- Area Manager Rolex Γενεύης.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Πάλλη, Αλίκη Μαρτίνου

Δούκισσα Νομικού, Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»- Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Γιώργος Ανδρεάδης, Χρήστος Μπαρτσόκας, Oμότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής, Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Αλεξάνδρα Μαρτίνου Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Ελένη Κόκκαλη

Έμιλυ Βαφειά, Κατερίνα Βαφειά, Νινέτα Βαφειά

Τιτίνα Πατέρα, Νίκος Σταμπολίδης, Ευγενία Χριστοδουλάκου, Σοφία Δοξιάδη

Δάφνη Οικονόμου, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών μέλος του «Μαζί για το Παιδί» με την κόρη της Μαριάννα Οικονόμου, σκηνοθέτρια

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Δάκης Ιωάννου, Λιέττα Ιωάννου, Γιώργος Ντάβλας

Η μαγική αυτή βραδιά πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή: • Της Rolex, Μέγα Χορηγού • Του Ιδρύματος Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, Χορηγού • Των Ferretti Group & Okeanis, Υποστηρικτές Μέγας δωρητής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!