ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Max Mara Teddy Ten Anniversary: Επισκεφθείτε την χνουδωτή κατοικία στο Μιλάνο!

Όλα τα καλύτερα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Μιλάνο, τα έγραψα με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι μου στο τέλος του Οκτωβρίου, αλλά όσοι βρίσκεστε τώρα στη Μητρόπολη της Μόδας ή όσοι ταξιδέψετε έως τις 18 Νοεμβρίου, έχω να σας προτείνω τη πιο…hot (κυριολεκτικά) εμπειρία που αξίζει να ζείσετε! Για τον εορτασμό των 10 χρόνων του Teddy Bear Coat, η Max Mara ξεκίνησε μια παγκόσμια fashion περιπέτεια.

Η χνουδωτή κατοικία άνοιξε επίσημα στο Μιλάνο!

Μέχρι τις 18 Νοεμβρίου ο Teddy σας προσκαλεί να επισκεφθείτε την εντυπωσιακή κατοικία στο Portrait Milano, Corso Venezia, 11 για μια αξέχαστη εμπειρία μόδας.

The Fluffy Residence: ένας μαγικός τόπος, καταφύγιο τρυφερότητας.

Πρόκειται για έναν κόσμο που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από ύφασμα Teddy. Εξερευνήστε τον χώρο. Διασκεδάστε και παίξτε. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τον μαγικό καθρέφτη. Είναι το αγαπημένο gadget του Teddy και θα δημιουργήσει το δικό σας Teddy alter ego. Απολαύστε τη θέα μέσα από τα διαδραστικά παράθυρα της γειτονιάς του Teddy: μια χνουδωτή εκδοχή της πόλης όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Το Teddy Coat δεν είναι πλέον απλώς ένα fashion piece- γίνεται ένας ονειρεμένος κόσμος, ένας ολόκληρος τρόπος ζωής.

Be ready to immerse yourself in the world of Teddy!

Αν βρεθείτε στο Μιλάνο επισκεφθείτε τη Fluffy Residence κάνοντας κράτηση! Είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. στη Portrait Milano, Corso Venezia, 11. Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα που προτιμάτε απευθείας από εδώ.

error: Content is protected !!