ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Matsuhisa Welcomes The Bartenders!

Tataahh!! Matsuhisa Welcomes The Bartenders!!!
Από την Παρασκευή 11 Μαρτίου και για έξι ακόμα Παρασκευές, έως τις 6 Μαΐου, το Martini Bar του Matsuhisa Athens, υποδέχεται δεκατρείς αξιόλογους bartenders της Αθήνας στο πιο εντυπωσιακό location της πόλης, για μία μοναδική συνέργεια.
Κάθε Παρασκευή δύο αναγνωρισμένοι  bartenders από τα πιο ​δημοφιλή bar, σε συνεργασία με τον Βar Μanager του εστιατορίου, Χάρη Γεωργόπουλo, δημιουργούν cocktails  μ​ε premium spirits, εμπνευσμένοι από τις Ιαπωνικές γεύσεις και συστήνουν το υψηλών προδιαγραφών bar service του Matsuhisa Athens.
Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα cocktails στο bar ή στο Martini Lounge, και αν επιθυμεί, μπορεί να ταιριάξει το ποτό με κάποιο από τα εμβληματικά πιάτα του a la carte μενού  ή του Omakase μενού, σύμφωνα με τα pairings που έχουν σχεδιάσει οι bartenders. Πιο αναλυτικά, με το Winter Omakase (55ευρώ) δίνεται η δυνατότητα επιλογής τριών cocktails από τη λίστα τους σε special price. Όσοι επιλέξουν φαγητό από το a la carte μενού, μπορούν επίσης να ταιριάξουν πιάτα με ένα από τα τουλάχιστον 5 διαθέσιμα cocktails, σε αρμονικούς ή αντιθετικούς συνδυασμούς. Στο Martini Lounge τα cocktails μπορεί να συνοδεύονται από τα Nobu bites, το τέλειο match finger food του ποτού.

Για τις τρεις πρώτες Παρασκευές –11 Μαρτίου μέχρι 8 Απριλίου– πρώτη φορά πίσω από τη μπάρα του Matsuhisa Athens θα βρεθούν μαζί οι:

 

11 Μαρτίου Γιάννης Σαμαράς (The Trap) /Ξαβιέ Μισαηλίδης (Holy Spirit)

11 Μαρτίου
Γιάννης Σαμαράς (The Trap) /Ξαβιέ Μισαηλίδης (Holy Spirit)

18 Μαρτίου Μανώλης Λυκιαρδόπουλος ( Theory Bar) / Θοδωρής Πύριλλος (A for Athens)

18 Μαρτίου
Μανώλης Λυκιαρδόπουλος ( Theory Bar) / Θοδωρής Πύριλλος
(A for Athens)

 

1 Απριλίου Ηλίας Μαρινάκης (42 Bar)/Αλέξανδρος Γκιγκόπουλος (Rehab)

1 Απριλίου
Ηλίας Μαρινάκης (42 Bar)/Αλέξανδρος Γκιγκόπουλος (Rehab)

 

Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης

error: Content is protected !!