ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Matsuhisa Athens: Επιστροφή στο μαγευτικό κόλπο του Αστέρα για high-end γαστρονομικές απολαύσεις!

Το Matsuhisa Athens επιστρέφει στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας και στο μαγευτικό σκηνικό της Astir. Από μεθαύριο Πέμπτη 28 Μαΐου μας υποδέχεται ξανά στο «ναό» των fusion ιαπωνικών γεύσεων και υπόσχεται να μας “παρασύρει” , με ασφάλεια, σε μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία, εμπνευσμένη από τις κομψές γεύσεις της κουζίνας του Nobu.

Με ασφάλεια για όλους, ο χώρος του Matsuhisa έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, εφαρμόζοντας αυστηρά, πρακτικές απολύμανσης, υγιεινής και χωροταξικής οριοθέτησης, όπως έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές. Ειδικό προσωπικό θα φροντίζει να διατηρούνται, καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας, οι κανόνες υγιεινής και οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στα τραπέζια. Το εστιατόριο έχει επίσης ενισχύσει τα πρωτόκολλα καθαριότητας με επιπρόσθετες ενέργειες απολύμανσης και καθαρισμού και σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο, μια ημέρα πριν από την έναρξη λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί ειδική απολύμανση.

Στη μαγευτική βεράντα του Matsuhisa, οι λάτρεις της high-end γαστρονομίας θα απολαύσουν το exclusive menu του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου. Το Umi Bar, το πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa, θα μαγνητίσει του φίλους των signature cocktails και premium spirits, μέσα από μια ελκυστική λίστα που έχει επιμεληθεί ειδικά ο Bar Manager Χάρης Γεωργόπουλος.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, το κομψό περιβάλλον του Matsuhisa Athens θα προσφέρει πλούσιες γευστικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές, με φόντο την καθηλωτική ομορφιά του κόλπου του Αστέρα. Το Matsuhisa Athens σας καλωσορίζει στη νέα καλοκαιρινή σεζόν, στον εμβληματικό Αστέρα Βουλιαγμένης.

error: Content is protected !!