ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μαθήματα Διαλογισμού & άλλα πνευματικά ταξίδια!

Σας έχω μιλήσει πλέον αρκετές φορές για την Εύη Χατζηγιάννη, η οποία ξεκίνησε ένα υπέροχο πνευματικό “ταξίδι” πριν από τέσσερα χρόνια, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ζωή της το Reiki, και από τις πρώτες προσωπικές της θεραπείες θέλησε να το μεταφέρει μέσα από την αγάπη της και σε άλλους ανθρώπους, ώστε να ευεργετηθούν από τις θαυμάσιες επιδράσεις του στη ζωή τους. Έγινε δασκάλα του παραδοσιακού συστήματος Usui Reiki και του συστήματος Karuna Reiki, αυτή η διαδρομή την οδήγησε στις σπουδές της στη συμβουλευτική ψυχολογία, και πλέον συνδυάζει τη Συμβουλευτική Ψυχολογία με τη μέθοδο του Usui Reiki και του Karuna Reiki στις προσωπικές της συνεδρίες.

Κάθε Τετάρτη λοιπόν η Εύη Χατζηγιάννη διοργανώνει συνεδρίες με θεματολογία που ενδιαφέρει όλο και πιο μεγάλο κοινό, με το πρόγραμμα του Μαρτίου να περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή θέματα.

Τετάρτη 20 Μαρτίου

Θέμα: Η Ανατολή της συνειδητότητας

Η πρώτη επίγνωση που αποκτάμε ως νεογέννητα, αφορά το βιολογικό μας σώμα.

Η πρώτη επαφή και ταύτιση του ανθρώπου γίνεται με το σώμα και τις λειτουργίες του.

Η Εύη Χατζηγιάννη μας περιμένει να συζητήσουμε και να μάθουμε μαζί την έννοια της συνειδητότητας, στο «σώμα» και στο «εγώ» μας και πως μπορούμε να την ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας ζωή.

Θα ολοκληρώσουμε τη συνάντηση μας με μια ενεργειακή άσκηση συνειδητότητας. Η άσκηση αυτή αφυπνίζει τις αισθήσεις, σωματικές και πνευματικές. Τις οξύνει, τις ευαισθητοποιεί και τις φέρνει σε σύνδεση και επαφή με το θαύμα του ότι ζούμε, υπάρχουμε και αντιλαμβανόμαστε!

Τετάρτη 27 Μαρτίου

Θέμα: Ο Νόμος του Ντάρμα και τα χαρίσματα ψυχής

Δημιουργείστε απεριόριστο πλούτο και αφθονία μέσα από την έκφραση των χαρισμάτων σας και τον νόμο του Ντάρμα.

Γνωρίζετε ποια είναι τα χαρίσματα σας; Και αν ναι, τι πιστεύετε ότι έχετε κάνει για να τα ενσωματώσετε στη ζωή σας μέχρι και σήμερα;

Η Εύη Χατζηγιάννη μας προσκαλεί να βρούμε μαζί, τους τρόπους που μπορούν τα χαρίσματα μας, να αναδυθούν στην επιφάνεια της καθημερινότητας μας και να την μεταμορφώσουν ολιστικά.

Τέλος θα διαλογιστούμε στα ανώτερα μας τσάκρα, τα οποία μας συνδέουν με την ψυχή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6946722206 ή μπείτε εδώ!

error: Content is protected !!