Μαθαίνοντας Διατροφή σε μία ηλιόλουστη φάρμα στο Κορωπί!

11/05/2022 • LIFESTYLE

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Μαθαίνω Διατροφή διοργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση για όλη την οικογένεια στο πάρκο Oasis Activity Farm Park στο Κορωπί. Εκεί, όπου οι φίλοι – μέλη της Μαθαίνω Διατροφή είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να απολαύσουν υγιεινά σνακ και ροφήματα από τους χορηγούς της εκδήλωσης, ενώ τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι στη φύση, τάισαν τα ζώα της φάρμας, έπαιξαν με τις παιδαγωγούς της Nannuka και διάβασαν το βιβλίο Μαθαίνω Διατροφή: η ιστορία μιας οικογένειας από τις εκδόσεις Πάπυρος!

Αναστασία Καίσαρη, Δόμνα Μιχαηλίδου, Όλγα Κουνάρη

Ίσις Λύκου, Κατερίνα Δαφέρμου, Εμμανουέλα Λύκου

Αλεξάνδρα Οικονόμου, Ελένη Λαμπαδαρίου, Ρίκα Βοσνιάδου

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Μελένια Αλεξανδράκη, Κατερίνα Δαφέρμου, Αναστασία Καίσαρη, Γιώργο Καράγιωργα, Nicole Kotovos, Όλγα Κουνάρη, Τζωρτζίνα Κυριακοπούλου, Αλίκη Λαμπροπούλου, Δόμνα Μιχαηλίδου, Αλεξάνδρα Οικονόμου, Χριστίνα Οικονόμου, Τώνια Πισκοπάκη, Κάλλη Πολέμη, Αρίστη Σάρρα, Χριστιάννα Σαούλη, Κλαίρη Σινανιώτη, Μαριάννα Σκυλακάκη, Άρτεμις Σταματιάδη υποδέχθηκαν τους φίλους της Μαθαίνω Διατροφή, τους μύησαν στα κύρια προγράμματα και στις δράσεις της ομάδας, ενώ ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τους Μεγάλους Χορηγούς της εκδήλωσης Helidoni Foundation, Oasis Activity Farm Park και Live Experiences.

Κατερίνα Δαφέρμου, Κλαίρη Σινανιώτη

Αναστασία Καίσαρη, Αλεξάνδρα Οικονόμου, Κωνστάντια Μπρεδάκη, Μαρίκα Καρούζου

It’s good to know: Έως σήμερα οι επωφελούμενοι της Μαθαίνω Διατροφή ξεπερνούν τα 15000 παιδιά και τους 8000 ενήλικες, ενώ 550 από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του οργανισμού. Το πρόγραμμα μελών – Φίλων υποστηρίζει τις κοινωφελείς δραστηριότητες του οργανισμού και παράλληλα παρέχει στα μέλη πρόσβαση σε exclusive workshops & events. Το 2021, η Μαθαίνω Διατροφή, στο πλαίσιο της κοινωφελούς δραστηριότητας της πραγματοποίησης εκπαιδευτικές δράσεις για 7500 παιδιά 2-16 ετών, 1500 γονείς και εκπαιδευτικούς καθώς και σε 12 ενήλικες από ευάλωτες ομάδες.

Ναταλί Λέβη, Δόμνα Μιχαηλίδου, Λέλα Δρίτσα, Ελένη Βυτινώτη, Όλγα Κουνάρη, Τώνια Πισκοπάκη

Ειρήνη Πουρνάρα από τις εκδόσεις Πάπυρος & Όλγα Κουνάρη, με το βιβλίο Μαθαίνω Διατροφή: η ιστορία μιας οικογένειας.

George & Sarah Georgakopoulos

Ειρήνη Πουρνάρα, Χριστίνα Οικονόμου

Χριστίνα Γαϊτάνη, Εβελίνα Παπαντωνίου

Λέλα Δρίτσα, Ναταλί Λέβη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons