Η Μάρω Κοντού ερμήνευσε το “Πες μου μία Λέξη” υπέρ των σκοπών του International Foundation for Greece!

06/12/2017 • LIFESTYLE

Ο Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος Βασίλης Λέκκας παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του δίσκο Film Noir, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ευόδωση των σκοπών του Ιδρύματος International Foundation for Greece, με Ιδρύτρια και πρόεδρο την Ασπασία Λεβέντη.
Το β’ μέρος επιφύλασσε και μία έκπληξη για το κοινό με την εμφάνιση στη σκηνή της κας Μάρως Κοντού η οποία ερμήνευσε μαζί με τον κο Λέκκα το τραγούδι Πες μου μια λέξη. Η βραδιά έκλεισε με ένα ενθουσιώδες κοινό να τραγουδά όρθιο παρέα με το Βασίλη Λέκκα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ & ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από το International Foundation for Greece στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα. Το International Foundation for Greece ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Λέκκα που αποδέχθηκε την πρόταση του Ιδρύματος να τραγουδήσει αφιλοκερδώς σε αυτή τη διοργάνωση, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Ιδρύματος Νίκο Αλιάγα για τη φωτογραφία του εξωφύλλου του CD καθώς και τους υποστηρικτές μας Aegean Airlines, Copelouzos Group, ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, ITHAX SA και Studio Kolonaki για την πολύτιμη αρωγή τους προς ευόδωση των στόχων του International Foundation for Greece.

ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ

LAURIE HOLCOMBE & ΔΗΜΗΤΡΗΣ KONTOMHNAΣ, ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ IFG, ΒΑΣΙΛΗΣ & ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ TRUSTEES ΤΟΥ IFG, ΜΑΚΗΣ ΜΑΤΣΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΝΑΓΙΑ ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΥ

Δρ ΑΛΚΗΣ ΑΛΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΠΡΌΕΔΡΟΣ ITHAX SA, ΝΕΛΛΥ ΦΙΛΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΛΕΝΤΗ, ΛΩΡΑ ΜΕΤΑΞΑ, ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ IFG, ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗ, ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ IFG, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ & ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ TRUSTEES ΤΟΥ IFG, LAURIE HOLCOMBE & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, ΜΑΚΗΣ ΜΑΤΣΑΣ

Photo Credits: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons