ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Marivee Under the Greek Sun!

Η Βασιλική Ρούσσου είναι μια Ελληνίδα σχεδιάστρια αξεσουάρ και δημιουργός της μάρκας MARIVEE. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992, απέκτησε το πτυχίο της στο παιδαγωγικό τμήμα Πατρών, και εργάζεται ως μοντέλο από το 2011.Η ιδιαίτερη ομορφιά της επέστησε την προσοχή των διεθνών δημιουργών και εταιρειών στο Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο, την Ισπανία και άλλες πρωτεύουσες της μόδας στον κόσμο. Από τότε, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό portfolio και συνεργασίες με τους περισσότερους από τους πιο καταξιωμένους και ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές, φωτογράφους και στυλίστες, καθώς και διάφορες διεθνείς μάρκες σχεδιαστών. Η εμπειρία της μαζί με την εσωτερική αγάπη και το ενδιαφέρον για τη δημιουργία, έδωσε πολύτιμες βάσεις για το ξεκίνημα της στη βιομηχανία της μόδας.

Από μικρή ηλικία συνήθιζε να δημιουργεί μαζί με τη μητέρα της, είτε για προσωπική χρήση ή ως δώρα για τους φίλους τους, δημιουργίες που κέρδιζαν ενθουσιώδεις σχόλια και εντυπώσεις. Με τα χρόνια το πάθος και η περιέργειά της για τη μόδα, το σχεδιασμό και το στυλ συνέχισε να αυξάνεται και αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία, προκειμένου να κάνει πράξη το δικό της όραμα στον κόσμο της μόδας. Δύο φορές το χρόνο από το 2015, η Βασιλική σχεδιάζει και παράγει μια μοναδική ποικιλία κυρίως από τσάντες, κοσμήματα, καπέλα, καφτάνια και είδη surf.

Τα προϊόντα MARIVEE είναι χειροποίητα και παράγονται στην Ελλάδα. Πραγματικό δέρμα, πολύτιμοι λίθοι, μοναδικά υφάσματα, υφές και αφάνταστοι συνδυασμοί, αποτελούν τον βασικό χαρακτήρα του brand. Δυνατές εικόνες, περιπέτεια και χρώμα.

Όλα γίνονται με πολύ προσωπική φροντίδα και υψηλής ποιότητας προσέγγιση, για μια μοναδική και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, μέσα από τα μάτια και το όνειρο της Βασιλικής Ρούσσου.


Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Spread the news! xxx

error: Content is protected !!