ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Marina Rinaldi cocktail για τη συλλογή με έμπνευση από τα έργα του Frank Stella και τη μινιμαλιστική τέχνη του 20ου αιώνα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Cocktail Party του καταστήματος Marina Rinaldi, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν προσωπικά ραντεβού με τις πελάτισσες και την εκπρόσωπο του Οίκου από την Ιταλία. Οι φίλες του καταστήματος που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα designer capsule collection Marina Rinaldi by Roksanda, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη τέχνη.

Κατερίνα Τσαβδάρογλου, Νανώ Κουγιουμτζόγλου

Η Roksanda Ilinčić guest designer της νέας Capsule συλλογής, εμπνεύστηκε από τα έργα του Frank Stella, ένα από τα πιο διακεκριμένα πρόσωπα στον χώρο της μινιμαλιστικής τέχνης στα τέλη του 20ου αιώνα. Μια ιδέα που η σχεδιάστρια έχει εξελίξει σε μια δυναμικότητα των αντιθέσεων, βασισμένη στο χρώμα. Για την Roksanda η θηλυκότητα είναι ατρόμητη, δυναμική και θυμίζει γλυπτική, και όλα αυτά ορίζονται από έντονες αποχρώσεις όπως το βουργουνδί, η ώχρα, το ροζ, το κόκκινο και το μαύρο.

Κατερίνα Τσαβδάρογλου, Ηρώ Τζελέπογλου, Ανθή Τσαβδάρογλου

Δήμητρα Τσόκα, Αντώνης Τσαβδάρογλου, Μαρία Αγγέλου

Δήμητρα Τσαβδάρογλου, Αννέτα Στυλιανού

Οι Styling Experts της Marina Rinaldi με την Ανθή και την Κατερίνα Τσαβδάρογλου

 

error: Content is protected !!