Η Μαριάννα Γουλανδρή παρουσιάζει την Συλλογή Κοσμημάτων Eye On You, στις Σπέτσες!

27/07/2016 • GET, GO, PEOPLE

Γνωρίσαμε το πολυτάλαντο της προσωπικότητας της μέσα από τις beachwear Συλλογές Marianna G, που κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις most wanted collections, παγκοσμίως. Η κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάνας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή, απέδειξε από πολύ μικρή πως εκτός από τα εκπληκτικά γονίδια που κληρονόμησε, διαθέτει ταλέντο που μπορεί να επιβληθεί μόνο του ανεξαρτήτως του ονόματος της.

Μαριάννα Γουλανδρή

Μαριάννα Γουλανδρή

Τελευταίο talk of the world της εγγονής του Big John και του Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η επιτυχία της Συλλογής κοσμημάτων Eye On You που σχεδίασε, γεγονός που θα γιορτάσει με ένα exclusive presentation την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στην γεμάτη υπέροχους θησαυρούς boutique της Ιλεάνας Μακρή, “Mαγεία”, στους κομψούς κήπους του ξενοδοχείου “Ποσειδώνιο”, στις Σπέτσες.

marg3

Η Μαριάννα Γουλανδρή συνηθίζει να περνάει μεγάλο μέρος των θερινών διακοπών της στις Σπέτσες, και ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα γιόρταζε την επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς, στο νησί που βρίσκονται οι καλύτερες αναμνήσεις της.

marg4
Η συλλογή των Missy Rings, αποτελείται από λιτά, ανάλαφρα σχέδια, με πανέμορφες πολύτιμες πέτρες, ενώ είναι όλα ανοικτά ώστε να προσαρμόζονται σαν Chevalier ή όπως αλλιώς προτιμάει η κάτοχος του.

bd8e43ae019f29e1cf3f745c74d32e96eed1e678_1469187030

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στην boutique “Mαγεία”, στις Σπέτσες

ri1

ri4

ri5

ri6

ri8

Αν βρίσκεστε στο νησί την άλλη Παρασκευή 5 Αυγούστου, η Μαριάννα Γουλανδρή θα σας περιμένει μαζί με την Ιλεάνα και την Μυρτώ, στην “Μαγεία”, να σας ξεναγήσουν στην εκπληκτική συλλογή…

Cu xxx 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons