ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μαραθώνιος της Αθήνας: Wind και ΟΠΑΠ έστειλαν τα δικά τους μηνύματα Αλληλεγγύης & Ευαισθησίας!

Με σχεδόν 80.000 θεατές, 50.000 αθλητές και αθλούμενους όλων των ηλικιών από τους οποίους 7.000 ξένοι επισκέπτες από 150 διαφορετικές χώρες, ο 34ος Μαραθώνιος της Αθήνας καταγράφεται στην ιστορία ως το μεγαλύτερο γεγονός, πολιτισμού και αθλητισμού, στην Ελλάδα. Το κέντρο της Αθήνας μεταμορφώθηκε από νωρίς το πρωί σε μια γιορτή δύναμης της ανθρώπινης θέλησης, σε μια ημέρα γεμάτη μηνύματα για ένα διαφορετικό μέλλον σε ατομικό, τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Μηνύματα για Κοινωνική Αλληλεγγύη όπως αυτό της WIND Running Team για το έργο των κοινωφελών οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Καρδιές για Όλους» αφύπνισαν και ευαισθητοποίησαν τους συμμετέχοντες στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Τα 1500 μέλη της γαλάζιας ομάδας, οι Πρωταθλητές Μάγδα Γαζέα, Κώστας Γκελαούζος, Αναστασία Καρακατσάνη, Μάρκος Γκούρλιας και οι Πρεσβευτές Έφη Αλεβίζου, Νίκος Αναδιώτης, Ανθή Βούλγαρη, Άρτεμις Ιγνατίου, Νίκη Κάρτσωνα, Κατερίνα Λέχου, Γιάννης Μπουρούσης, Μαρία Νικόλτσιου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Ράλλη, Ρένος Ρώτας, Κώστας Σόμμερ, Έλλη Στάη, Σάσα Σταμάτη, Εύη και Μαρία Φραγκάκη, Βίκυ Χατζή, Γιάννης Χατζηγεωργίου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για το έργο δύο σημαντικών κοινωφελών οργανισμών.

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΣΤΟΝ 34Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Όλοι τους πέρασαν κάτω από την αψίδα της Αγάπης λίγο πριν το τερματισμό κι ενώ τους έδινε ρυθμό η DJ Εύα Θεοτοκάτου με τις cheerleaders της Εθνικής Ομάδας «Greek Drops». Στο αθλητικό μέρος της διοργάνωσης η WIND Running Team ανέβηκε στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη παράλληλα καθώς η πρωταθλήτρια Αναστασία Καρακατσάνη τερμάτισε στα 10 χλμ. γυναικών (00:35:23) ενώ ο Κώστας Γκελαούζος κατέκτησε τη 2η θέση στα 42χλμ. ανδρών (02:26:08). Αξιόλογη ήταν η προσπάθεια του Μάρκου Γκούρλια που τερμάτισε 4ος στα 10χλμ. ανδρών.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

 ΑΡΤΕΜΙΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ

 ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

ΕΦΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ

ΕΦΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ

ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

ΡΕΝΟΣ ΡΩΤΑΣ

ΡΕΝΟΣ ΡΩΤΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΒΙΚΗ ΧΑΤΖΗ

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΦΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ, ΒΙΚΗ ΧΑΤΖΗ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ

ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

 ΕΦΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

ΕΦΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ, ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

wi1aaaaa

Eντυπωσιακή ήταν όμως η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του ΟΠΑΠ να συμμετάσχουν στη δράση και την ειδική εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο», στο πλαίσιο του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, του οποίου Μέγας Χορηγός ήταν η εταιρεία. 216.873 άτομα χρησιμοποίησαν την ανανεωμένη εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο»  και τον ιστότοπο www.katikalytero.gr και είχαν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν για τρίτο συνεχόμενο έτος στο έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».
Από το σύνολο των δράσεων συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση. Αυτή αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης της εταιρείας για την ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και είναι σε εξέλιξη από το 2014.
Την ημέρα του Μαραθωνίου χιλιάδες κόσμος έσπευσε στο περίπτερο του ΟΠΑΠ και έβαλε το τουβλάκι του ανεβάζοντας κι άλλο το ποσό που ο ΟΠΑΠ προσφέρει για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Ανάμεσά τους, η Τάμτα, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Άρης Μακρής και ο Κώστας Μαρτάκης, οι οποίοι συμμετείχαν και στην ΟΠΑΠ running team.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (Chief Corporate Affairs Officer), DAMIAN COPE (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΠΑΠ), KAMIL ZIEGLER (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΑΠ), PETR MATEJOVSKY (Chief Customer Officer)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (Chief Corporate Affairs Officer), DAMIAN COPE (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΠΑΠ), KAMIL ZIEGLER (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΑΠ), PETR MATEJOVSKY (Chief Customer Officer)

DAMIAN COPE (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΠΑΠ), ΤΑΜΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (Chief Corporate Affairs Officer)

DAMIAN COPE, ΤΑΜΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

DAMIAN COPE (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΠΑΠ), MEG COPE

DAMIAN & MEG COPE

ΤΖΙΝΑ ΓΙΑΓΚΙΤΖΗ, ΣΟΦΙΑ ΤΑΤΑ, ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΤΖΙΝΑ ΓΙΑΓΚΙΤΖΗ, ΣΟΦΙΑ ΤΑΤΑ, ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΤΑΜΤΑ

ΤΑΜΤΑ

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Papadakis Press

error: Content is protected !!