ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Mapping the History: Χαρτογραφώντας την ιστορία στην Ύδρα!

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Δήμου Ύδρας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, παρουσιάζεται η ομαδική έκθεση φωτογραφίας “Mapping the History” (Χαρτογραφώντας την Ιστορία), σε επιμέλεια της Δάφνης Ζουμπουλάκη.

Chloe Akrithakis

Ακολουθώντας την ήδη χαραγμένη διαδρομή που περνά από ιστορικά σημεία του νησιού, έχει στηθεί ένας φωτογραφικός περίπατος αφιερωμένος στην Ύδρα, υπό το βλέμμα 17 φωτογράφων. Οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες Έλληνες και ξένοι φωτογράφοι που συμμετέχουν, επιλέχθηκαν λόγω της ιδιαίτερης σχέσης τους με την Ύδρα.

Nada Lettermann & Fuentes

Παράλληλα η Μαρία Βούλγαρη θα οργανώνει περιηγήσεις στη συγκεκριμένη διαδρομή, όπου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να προσεγγίσει την Ύδρα, όχι μόνο μέσω του παρελθόντος, αλλά και μέσω μιας σύγχρονης ματιάς.

Nikos Aliagas

Οι φωτογραφίες, μετά το πέρας της έκθεσης, θα δωρηθούν μέσω του Δήμου Ύδρας σε ιδρύματα ή/και δημόσιους χώρους της Ύδρας, ενώ η έκθεση θα αποτελεί μία από τις πολυάριθμες διοργανώσεις για τους εορτασμούς.

Vangelis Gionis

Συμμετέχουν: Roberto Cortese, Nada Lettermann & Fuentes, Jacqueline Savidge, Caroline Walter, Σταμάτης Αθανάσουλας, Χλόη Ακριθάκη, Νίκος Αλιάγας, Κώστας Βέργας, Βαγγέλης Γκιώνης, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Δάκης Ιωάννου, Βασίλης Μαραγκός, Φαίδων Παπαμιχαήλ, Ιωάννα Ράλλη, Αμαλία Σωτηροπούλου, Μάγια Τσόκλη, Κλεοπάτρα Χαρήτου.

Διάρκεια έκθεσης: 20 Ιουνίου – 31 Αυγούστου 2021
Επιμέλεια: Δάφνη Ζουμπουλάκη

error: Content is protected !!