ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Bobbi Brown's Malibu Nudes Collection!

H Bobbi πιστεύει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει η makeup artist του εαυτού της με γνώση και τα σωστά προϊόντα. Σε συνδυασμό με το λανσάρισμα της συλλογής Malibu Nudes, η Bobbi Brown Cosmetics σας προσφέρει το συμπληρωματικό μάθημα μακιγιάζ με τις εξειδικευμένες Make Up Artists της Bobbi, που διδάσκουν όλες τις γυναίκες πώς να βρουν τις σωστές υφές και τα χρώματα που θα αναδείξουν τα μάτια τους. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για ένα μοναδικό Make Up Lesson, στα counters της Bobbi Brown, αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica.

Malibu Nudes Collection
Εμπνευσμένη από την φυσική ομορφιά του Malibu στην California, η Bobbi Brown Cosmetics παρουσιάζει την συλλογή Malibu Nudes– ένα ζεστό καλωσόρισμα στα πιο ιδιαίτερα nudes της σεζόν. Οι κλασικές ουδέτερες αποχρώσεις από την αυθεντική παλέτα της Bobbi Nude on Nude Eye Palette και τα έντονα, ζωηρά χρώματα για τα χείλη και τα μήλα, κάνουν αυτή τη συλλογή ιδανική για τις μέρες στην παραλία.

Nude on Nude Eye Palette
Η Nude on Nude Eye Palette της Bobbi είναι κλασική και μοντέρνα με φυσικά χρώματα από το πρόσωπο της γυναίκας. Οι αυθεντικές αποχρώσεις της Bobbi είναι το απόλυτο must-have για ιδιαίτερα φυσική και ανεπιτήδευτη ομορφιά.

ok Nude_on_Nude_Palette_SS16_CMYK

Blush Duos
Εμπνευσμένα μετά από μια μέρα κάτω από τον ζεστό ήλιο στο Malibu, τα Blush Duos της Bobbi περιλαμβάνουν δύο αποχρώσεις ρουζ για να φωτίσουν τα μήλα χαρίζοντας φυσική λάμψη. Για να πετύχετε το χαρακτηριστικό “just pinched” cheek look της Bobbi Brown, εφαρμόστε μια πιο απαλή απόχρωση στα μάγουλα και έπειτα χρησιμοποιήστε μια μικρή δόση πιο έντονου χρώματος στα μήλα.
Bobbi Tip: Η ιδανική απόχρωση ρουζ είναι αυτή που έχουν τα μήλα σας μετά από την γυμναστική σας!

okk BlushDuo_Plum_FrenchPink_SS16_CMYK

Art Sticks
Για συνδυάσετε ιδανικά το ανεπιτήδευτο αυτό look, η Bobbi επιμελήθηκε μια σειρά από έξι Art Sticks, από κλασικές ουδέτερες αποχρώσεις σε έντονα και ζωηρά χρώματα. Η ενυδατική αυτή φόρμουλα εφαρμόζεται εύκολα στα χείλη προσφέροντας κρεμώδες ματ αποτέλεσμα.
Bobbi Tip: Το ιδανικό χρώμα για τα χείλη σας ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα των χειλιών σας, ή είναι μια ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρο.

okk Art_Sticks_MalibuNudes_SS16_CMYK

“Malibu Nudes is simple to apply and blends effortlessly because it works with your skin tone, but mostly it’s instantly pretty.”

Αποκλειστική διάθεση στα attica.

error: Content is protected !!